|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : 04 Nisan 2009, 16:42:51 » |
|
Vallaha yalan değil ha bizde var ne zaman istersen gel ye yada adres ver yolliyim.
ya işte Erzurum dadaşı ne kadar mert görüyorsunuz tebrikler Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap teşekkürler almış gibi oldum.. benim yerime siz yeyin..
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
ihtiyar

|
 |
« Yanıtla #17 : 04 Nisan 2009, 16:47:57 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap O sizin kalbinizin güzelliği
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : 24 Nisan 2009, 22:31:04 » |
|
Vallaha yalan değil ha bizde var ne zaman istersen gel ye yada adres ver yolliyim.
ya işte Erzurum dadaşı ne kadar mert görüyorsunuz tebrikler Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap teşekkürler almış gibi oldum.. benim yerime siz yeyin.. arkadşa sonuna kadra katılıyorum erzurumun erkekleri merttir cimri değillerdir buda benim çok hoşuma gidiyo Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
“Yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni...”
|
|
|
|
nick yok

Süper Uye

Üye No : 115
Konu  : 33
17 Mesajına Toplam 17 Kere Teşekkür Edildi
8 Mesajına Toplam 9 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 10 
Karma Sayısı: 10

|
 |
« Yanıtla #19 : 25 Nisan 2009, 12:03:33 » |
|
annemin su börekleri çook güzel olur paylaşım için saol....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #20 : 05 Haziran 2009, 20:02:10 » |
|
hele birde patile dediğimiz bir yemek vardır oni çoh gençlerimiz bilemezler.
Ekmek hamurundan yaparlar içerisine göğermiş peynir ve azda tereyağı konulup kapatılır.Tandırda pişirilir ondan sonra yemede yanında yat.
oo bilmem mi patileyi.göğermiş peynir sevmem ama patile kesinlikle erzurumun gururu:D
|
|
|
|
|
|
güneş herkes için doğar!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : 06 Haziran 2009, 11:09:01 » |
|
Ekmek hamurundan yaparlar içerisine göğermiş peynir ve azda tereyağı konulup kapatılır.Tandırda pişirilir ondan sonra yemede yanında yat.
oo bilmem mi patileyi.göğermiş peynir sevmem ama patile kesinlikle erzurumun gururu:D patile ney   
|
|
|
|
|
|
“Yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni...”
|
|
|
|
momentum

|
 |
« Yanıtla #22 : 06 Haziran 2009, 14:38:12 » |
|
lor somunu mu dediğin ehtiyar?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ihtiyar

|
 |
« Yanıtla #23 : 07 Haziran 2009, 15:42:29 » |
|
bazı ilçelerimizde lehçe olarak geğişik isimleri vardır ama lor somunuda başka bir yiyecek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | |