ariza_25

nokta koyamadığım tek cümlemsin....

Süper Uye

Üye No : 15628
Konu  : 173
8 Mesajına Toplam 8 Kere Teşekkür Edildi
30 Mesajına Toplam 33 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 33 

|
 |
« : 14 Aralık 2009, 22:06:42 » |
|

Kollarını aç bana bu gece, Usulca essin yapraklar. Geceler bize çağlasın ne olur? Geceler bizi aydınlatsın bağrında. Bütün dualar bize ulaşsın bir anda. Kalmasın bu sabah özlemler. Gitmesin artık sen benden ben senden. Yıllara sorma beni geceye sorma bizi. Yıldızlar gülümsüyor ,kuşlar çağlıyor. Baykuş gözünde aydınlansın bütün karanlıklar. Yarasalara eşlik edelim gece olalım bu akşam. Ben sen olayım sen ben ol bu baharda. Özlemim,aşkım ,sevdam sen ol daima. Zor bir hikaye zor bir sanat zor yarınlar. Hayat bir çile ,yorgun ruhum ,yüreğim. Kalemim sensin,şiirlerim, mısram sen. Ağaç gövdesinde yazıldı aşkımız. Bütün fallarda göründü anılarımız. Noel baba ,yıldönümleri gizli bir yıl. Karanlık yıllar,sensiz zor yarınlar. Ben sende yaşıyorum her nefeste.
Unutma!!!
sensiz ben yaşayamam.....!
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapUploaded with Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapImageShack.us
|
|
|
|
iksir

Süper Uye

Üye No : 15747
4 Mesajına Toplam 4 Kere Teşekkür Edildi
5 Mesajına Toplam 6 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 6 
Karma Sayısı: 6

|
 |
« Yanıtla #1 : 15 Aralık 2009, 00:11:57 » |
|
Unutma!!!
sensiz ben yaşayamam.....!
yüreğine sağlık arıza
|
|
|
|
|
|
ben hamalım elimi tutmasının bilenin yüreğini taşırım..
|
|
|
|
|
|
|
|
ariza_25

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #3 : 16 Aralık 2009, 19:57:37 » |
|
sağolun arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapUploaded with Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapImageShack.us
|
|
|
|
AyKuUt

Süper Uye

Üye No : 15293
Konu  : 100
14 Mesajına Toplam 14 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 13 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 12 
Karma Sayısı: 12

|
 |
« Yanıtla #4 : 16 Aralık 2009, 23:03:38 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap çok güüzel çok güüzeel tebrikler semi
|
|
|
|
|
|
[/font][/i][/b]
Bir Yanım Tevazuda Bir yanım Dimdik Ayakta Misal Lamelif... Elifi ÇözdümLamı Düğümledim"Kendi"me Bir Mim Koydum "Kendim"Oldum. Dönüp Dolaşıp Sonunda Bir Noktada Son Buldum.
|
|
|
|
ariza_25

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #5 : 17 Aralık 2009, 22:13:33 » |
|
eyvallah adem sağolasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | |