|
|
 |
« : 09 Aralık 2009, 23:15:46 » |
|

Saygılar arkadaşlar sitenin kategorilerini ve bölümlerini çok karışık buldum. Kurgusal bir düzenleme yapılması lazım karmakarışık görünüyor her taraf. Bir de forumun teması iyi değil ve yukarıdaki başlık da amatörce olmuş süsü eksik bir tane  dakika içinde yaptığım örneği göstereyim bunun gibi bir şeyler tasarlanmalı: Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBir şehrin ismini alan forumun tasarım yönünden de kaliteli olması lazım, bilgilerinize sunuyorum, hoşgörü ile kalın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alpmukan Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
Sevda__
( 10 Aralık 2009, 18:58:29) |
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 09 Aralık 2009, 23:18:54 » |
|
güzel olmuş arkadasım yaratacılıgın güzel inşALLAH diger arkadaslarda begenirler
|
|
|
|
|
|
ateşe aşkınla yandı nur imanım ali
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 09 Aralık 2009, 23:19:23 » |
|
BeLki yeni oLduğun için karışık geLiyordur sana öyle oluyorda geneLde. ZamanLa aLışırsın.. [[Resim güzeLmiş]]
İyi forumLar.
|
|
|
|
|
|
ALLAH'ım GönLümün istediğini hakkımda hayırLı eyLe, hakkımda hayırLı oLanı gönLüme razı eyLe...
|
|
|
|
jondan

|
 |
« Yanıtla #3 : 09 Aralık 2009, 23:22:43 » |
|
çok güzel eline sağlık abicim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 09 Aralık 2009, 23:27:49 » |
|
Forum sitelerinin yabancısı değilim; bir sanat bir de edebiyat sitem var. Onlardan alışığım düzene burası ondan çok karışık geldi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 09 Aralık 2009, 23:34:45 » |
|
resim çok hoş olmuş hakikaten ellerinize sağlıkk ama düzen iyidir yavv bozmayın zaten iki gram aklım var onuda forumda sayfa arıyarak geçirmiyim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap şaka tabi zamnal bence alışırsınız inş...
|
|
|
|
|
|
Şimdi daha iyi anlıyorum nefes almak değilmiş yaşamak
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 09 Aralık 2009, 23:37:38 » |
|
Tamam benden söylemesi; fakat sitenin misafir yoğunluğu olmasına rağmen düzenli reklam falan da alınmamış kendi kendini tasarlar bu siteaslında. Bana düşen şiirlerimi ve düzyazılarımı paylaşmak ve sizlerin eserlerine bakmak akabinde Erzurum....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2009, 23:55:26 Gönderen: alpmukan »
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 10 Aralık 2009, 18:58:02 » |
|
Tema ve logo hakkında birşey diyemeyeceğim.. Palandokene bildirirseniz size gerekeni söyler zaten..
Forum düzenine gelince.. Çok düzenli diyemeyeceğim evet ve zamanla bu sorunu aşmayı planlıyorum. Bir de düzenden kastınızı ve isteklerinizi belirtirseniz daha iyi anlaşırırız diye umut ediyorum.Fikirlerinize açığız her daim.. 
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 11 Aralık 2009, 00:00:59 » |
|
Buradan tek tek ifade etsem uzun sürer teknik konular dahi var yani her telden. Bir ara tablo yapar buradan görsel olarak sunarım. İlginize teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 15 Haziran 2010, 16:45:04 » |
|
kardeşim hoş sefa geldin.site admin ve yönetici arkadaşlar fikir ve görüşlerinize değer verdikleri gibi mutlaka sizinle diyaloga geçeceklerdir önerilerinizle alakalı.sevgi ve muhabbetle.
|
|
|
|
|
|
MEDENİYET DEDİĞİN AÇMAK İSE BEDENİ DESENİZE HAYVANLAR AÇILANDAN MEDENİ!!! Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 
Karma Sayısı: 9

|
 |
« Yanıtla #10 : 15 Haziran 2010, 20:41:26 » |
|
resim guzel olmus ellerine saglik. sitenin gorunumunu bende begenmiyorum daha once bir kac kez soylemistim zaten.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | |