palandoken

Süper Uye

Üye No : 3
237 Mesajına Toplam 495 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 12 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 33 

|
 |
« : 27 Eylül 2007, 13:41:08 » |
|

'Leğendeki Mahsun Çocuğun' Artık Yeni Bir Evi ve Okulu Var Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Kamuoyunun 'Leğendeki Mahzun çocuk' olarak tanıdığı Mahsun Şengül'e Kimse Yok Mu Derneği eğitim hayatını sürdürebilmesi için Erzurum'da bir apartmanda daire satın aldı. Mahsun'un ayrıca asansörlü ve özürlü tuvaleti bulunan bir ilköğretim okuluna kaydı yaptırılarak ders başı yapması sağlandı. Kamuoyunun 'Leğendeki Mahzun çocuk' olarak tanıdığı Mahsun Şengül'e Kimse Yok Mu Derneği eğitim hayatını sürdürebilmesi için Erzurum'da bir apartmanda daire satın aldı. Mahsun'un ayrıca asansörlü ve özürlü tuvaleti bulunan bir ilköğretim okuluna kaydı yaptırılarak ders başı yapması sağlandı. Erzurum'un Tekman ilçesine bağlı Yerköy köyünde yaşayan ve doğuştan bacakları olmayan Mahsun Şengül'ü (9) kış mevsiminde babannesi Hatice Şengül'ün çamaşır leğeni içinde okula taşıyordu. (Cihan Haber Ajansı)
|
|
|
|
|
|
İnsan sölediği sözün mahkumu söylemediği sözün hakimidir
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 27 Eylül 2007, 20:05:35 » |
|
HELAL OLSUN ŞU DERNEKLERE NE KADAR İNSANIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
palandoken

Süper Uye

Üye No : 3
237 Mesajına Toplam 495 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 12 Kere Karma Verildi

|
 |
« Yanıtla #2 : 29 Eylül 2007, 15:00:41 » |
|
İş adamları da nasıl hesap verecek ALLAH'a düşünsün. Bu haber günlerce tv lerde çıktı ama bir tane iş adamına hayır lazım değilmiş demekki. Ne diyelim ALLAH'ında bir hesabı var
|
|
|
|
|
|
İnsan sölediği sözün mahkumu söylemediği sözün hakimidir
|
|
|
| |
Yükleniyor...