ariza_25

nokta koyamadığım tek cümlemsin....

Süper Uye

Üye No : 15628
Konu  : 173
8 Mesajına Toplam 8 Kere Teşekkür Edildi
30 Mesajına Toplam 33 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 33 

|
 |
« : 26 Kasım 2009, 20:41:07 » |
|

Iz sürdüm ardimsira Kendimden baska öç alacak kimse yok Silahlar, ölümler kusanip düstüm yola Kendimi tasiran öfkem ki coskun Döküldü sularini asarak kavgamin. Yayildi intikam kokusu, yine mi köpürdü sularim Daglar yine mi hareketlendi ufka Ki ben ne zaman baksam bir daga mutlaka sirtini yaslar bana. Adim adim yakinliktir kendime; Koyunun yüzüme vurusu gün batimi, Saçlarimin bu pervasiz büklüm büklüm savrulusu -gece savurur saçlari- (kostum kostum da bir aksamlari han ettim kendime) Ama artik engel tanimaz oldu yüregim Degil midir ki karsi koyamaz hiçbirsey Çatallasmissa aklin ve hirsin yolu ve tabii ki öfkenin Yorulmaz adimlarim imkan yok Ihtimaller uzak vazgeçisime. Uykusuz geçilmeli dsaglar dolanan yollar Ölümün sancisina, acisi çekilmeden varilmali Her ölüm yeni bir hayat dogurur Ölmeden bir kere yasamali Ve kendi sandalyesine insan kendisi vurmali. Baglarimi koparmaya çalisiyorum Yavaslatiyorlar beni Cesaret ister insanin kendisini sevmemesi Çekinir kendisine çamur bulastirmaktan Beni bu bagliyor olabilir Bagimin varligindan haberdarim Kendimi sallandiracak ipi bulamiyorum Bulmak nedir? Nedir ki yüceligi hayat ugruna tüketilir? Bir o kadar anlam katar hayata Bir kere ismim adandi buna. Bir yanimdan tutusturup rüzgara bulanmis bedenimi Bir yanimdan rüzgar çagirdim Ne yanilmak bildim, ne elime tutusturulacagini bitmenin mesalesinin. Ömrüm önceki animin sonrakine etkisidir Kirilmis bir kalemin hükmüdür benim ömrüm. Ne agir yükmüs bu tasidigim hoyrat basim Suçu kaldi üstüme kan kokmanin Oysa ben kanatmadim hiçbir yerimi, yine de kendimedir savunmasizligim. Gözlerim birbirini kandirmalara ayna oldu Görmedim, gösterildi. Basim sag(olmaz olsun) Safagi dahi iz biraktirdi tenimde, belgesidir tutkunlugun. Bunca zamandir, bas asagi sarkisimdan bu yana Savunarak tek dogru oldugumu Yanilgimi kendime korunak yaptim Itir kokusunu da bilmedim, safak kiziligini da Yürümeyi bile ögrenmeden, çiçek tarlalarinin içinde yasananlari umursadigimi söyleyerek kosmam da yalandi. Yanlis çabuk kabulleniliyor, dogru süründürüyor Ne yazik ki bir kere ölecek kadar cesur degildim Bin kere ölüp gereksiz ugruna Dogruya ölemedim, süründüm, ya da öyle göründüm. Simdi; Döke döke yasadigim zamanlarimi, yanlislarimi, yalanlarimi, hata ile savunduklarimi Toplayarak ardimsira gidiyorum Yasadigim saçmaliklar öyle uzak ki gerçegime Gerçek ile yetisebilecek miyim saçmaligima bilemiyorum...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapUploaded with Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapImageShack.us
|
|
|
|
AyKuUt

Süper Uye

Üye No : 15293
Konu  : 100
14 Mesajına Toplam 14 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 13 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 12 
Karma Sayısı: 12

|
 |
« Yanıtla #1 : 26 Kasım 2009, 20:53:13 » |
|
çok güüzel pylaşım arıza_25 emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
[/font][/i][/b]
Bir Yanım Tevazuda Bir yanım Dimdik Ayakta Misal Lamelif... Elifi ÇözdümLamı Düğümledim"Kendi"me Bir Mim Koydum "Kendim"Oldum. Dönüp Dolaşıp Sonunda Bir Noktada Son Buldum.
|
|
|
|
ariza_25

nokta koyamadığım tek cümlemsin....

Süper Uye

Üye No : 15628
Konu  : 173
8 Mesajına Toplam 8 Kere Teşekkür Edildi
30 Mesajına Toplam 33 Kere Karma Verildi

|
 |
« Yanıtla #2 : 26 Kasım 2009, 20:55:17 » |
|
teşekkür ederim sağol
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapUploaded with Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapImageShack.us
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | |