yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 

|
 |
« Yanıtla #15 : 11 Mart 2010, 20:58:58 » |
|

tuhaf olan sey! oyle diyoruz kendimiz yapmiyoruz... mesela ben konularda bir cok kisinin yorumlarini goremiyorum... hepimiz diyoruz oyunlara cok ragbet var konulara yorum yapilmiyor ama kendimizde pek yorum yapmiyoruz. genel olarak diyorum kimse uzerine alinmasin...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : 26 Mart 2010, 01:09:51 » |
|
Akışı engelleyen olaylardan biriside budur. Kişi sadece konu açıyor, açtığı konunun yorum alıp almadığına bile bakmıyor, bu durumda konu tıkanıp kalıyor. Halbuki konuyu açan kişi aldığı yoruma cevap verse konu akıp gidecektir.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : 26 Mart 2010, 01:21:35 » |
|
Ben aslında elimden geldiğince vermeye çalışıyorum fakat sadece ' paylaşım için sağol ' yazan her insana da teşekkür vermek, bana göre mesaj kasmaya benzer. Bir de şu durumdan şikayetçiyim zaten. Konuya yapılan yorumların çoğu böyle.. Kısa bir ' paylaşım için sağol ' benzeri yorumlar. Bence üye kendi görüşünü ekleyip altına da bu cümleyi yazmalıdır. Bana göre böyle yazıp bırakan birisi benim için yalnız mesaj yazmış olmak için yazıyor demektir. Konuya teşekkür etmek yerine teşekkür butonlarına tıklayın. Süs diye koyulmadı ki onlar 
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : 26 Mart 2010, 20:07:53 » |
|
Elbette öyle, paylaşım için sağol diyen arkadaşa sende sağol demekten başka ne denilebilirki? Bu durumda zaten konu tıkanmış oluyor. Aslolan konu içeriği hakkında yorumda bulunmaktır.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi

|
 |
« Yanıtla #19 : 26 Mart 2010, 22:51:37 » |
|
bende sadece sagol, tsk yazmak yerine genelde yorum yazmaya calisiyorum. yazdigimda dusunuyorum.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
yesil Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
Sevda__
( 27 Mart 2010, 01:25:33) |
|
jondan

|
 |
« Yanıtla #20 : 26 Mart 2010, 22:55:15 » |
|
bende sadece sagol, tsk yazmak yerine genelde yorum yazmaya calisiyorum. yazdigimda dusunuyorum.
aynen bende 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : 26 Mart 2010, 22:55:22 » |
|
bencede gerekli olan bu zaten
|
|
|
|
|
|
NASIL MI SEVDIM NE SEN SOR NE BEN SOYLIYIM
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : 26 Mart 2010, 23:02:35 » |
|
katılım fazla yokki kendi üylerimiz bile tek tük takılıyor foruma genelde aynı kişileri görüyoruz
|
|
|
|
|
|
ateşe aşkınla yandı nur imanım ali
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : 28 Mart 2010, 02:48:51 » |
|
Doğrudur katılım son derece yetersiz. Konularımızı özenle seçip, yorumlarımızıda özenle yaparsak katılmayan arkadaşlarımızıda cezbedebiliriz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : 28 Mart 2010, 22:11:21 » |
|
gücümüz yettigi kadar hocam
|
|
|
|
|
|
ateşe aşkınla yandı nur imanım ali
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #25 : 31 Mart 2010, 00:11:24 » |
|
Elbette kardeş..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | |