|
|
 |
« : 09 Kasım 2009, 15:43:54 » |
|

Msn programı siLinmiş..Setup'ı var ama hata veriyor yükLenmiyor ne yapmam Lazım..?? :S
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2009, 15:58:19 Gönderen: GüLCaN3525 »
|
|
ALLAH'ım GönLümün istediğini hakkımda hayırLı eyLe, hakkımda hayırLı oLanı gönLüme razı eyLe...
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 09 Kasım 2009, 16:02:00 » |
|
eskisini denetim masası ve hangi sürücüde ise kaldır yeni sürümünü indirip tekrar kurmayı bi dene .....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 09 Kasım 2009, 16:03:34 » |
|
ProgramLarın arasında yok denetim masasındada yok hiç biyerde yok ama setup ı olduğu halde kurulmuyor yeni setup ta indirdim oda hata veriyor 
|
|
|
|
|
|
ALLAH'ım GönLümün istediğini hakkımda hayırLı eyLe, hakkımda hayırLı oLanı gönLüme razı eyLe...
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 09 Kasım 2009, 16:06:06 » |
|
o zaman birde ara' dan arattır tam emin ol bilgisayarı resetlemeyi bi dene...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 09 Kasım 2009, 16:09:01 » |
|
Aradan da aradım hiç bişey yok msnye dair hangi setup olursa olsun hata veriyor iLLa format atcazki oLsun formatsız düzelmezmi acaba.?
BİLGİSİ OLANLAR VARSA LÜTFEN HABERDAR ETSİNLER.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 09 Kasım 2009, 16:11:38 » |
|
bence o zaman bilgisayar programları bölümündeki mod arkadaşlardan yardım istemen iyi olur.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 09 Kasım 2009, 16:28:06 » |
|
Siz farkında olmayabilirsiniz ama, çakışma yapabilir. Denetim masasından silinen programlar kütükten tam silinmiyorlar. Advanced Uninstaller diye bir program tavsiye edebilirim, silme işleminde kütük kayıtlarınıda tarıyor, ancak kullanırken çok dikkatli olmak gerek .
Bir başka neden; virüs programlarının bazı sistem dosyalarının isimlerine kanarak virüs olarak algılayıp karantinaya almaları olabilir.
Kullandığınız windows sürümü desteklemiyor olabilir, örneğin vista kullanıyorum ve halen bir çok programı desteklemiyor.
PC'yi iyice tarayıp kırıntı kalmadığından emin olun ve indirdiğiniz siteye güveniyorsanız, virüs ve spyware programlarınızı kapatıp yeniden indirip kurmayı deneyin.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 09 Kasım 2009, 16:36:14 » |
|
Deniyeceğim bu dedikLerinizi kaktüs. Ama Advanced Uninstaller bu programın ne gibi zararı olabiLir dikkatLi kuLLanıLmadığı zaman ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 10 Kasım 2009, 15:22:59 » |
|
HeLe Şükür oLdu MSN 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jondan

|
 |
« Yanıtla #9 : 10 Kasım 2009, 15:31:06 » |
|
hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 10 Kasım 2009, 15:33:45 » |
|
SaoL Jondan [Sayende oLdu ]
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2009, 15:36:25 Gönderen: GüLCaN3525 »
|
|
|
|
|
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | |