|
|
 |
« : 16 Eylül 2007, 13:08:42 » |
|

ATV’DE yayınlanan "Halkın Yıldızları" adlı yarışma programına Erzurum'dan katılan Selami Durmuş'a, Erzurum halkından destek bekliyoruz. Atv ekranlarında yayınlanan yarışmaya katılan Selami Durmuş'un, yeteneği, efendiliği ve mütevazi kişiliği ile Erzurum'u temsil ettiğini söyleyerek, Selami Durmuş'a destek olunması için tüm Erzurumlu hemşerilerime davette bulunuyorum. SELAMI yazıp 4133'e sms göndererek katkıda bulunabilirisniz sadece 6 sms ile ücretlendirilmiştir.
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
palandoken

Süper Uye

Üye No : 3
237 Mesajına Toplam 495 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 12 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 33 

|
 |
« Yanıtla #1 : 16 Eylül 2007, 14:39:41 » |
|
Selaminin yanındayız inşALLAH kazanacaktır
|
|
|
|
|
|
İnsan sölediği sözün mahkumu söylemediği sözün hakimidir
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 16 Eylül 2007, 14:44:10 » |
|
İNŞALLAH BU MEMLEKETİN ÇOCUĞUNA HAK ETTİĞİ DEĞER VERİLECEKTİR MEMLEKETİM İNSANINDAN...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 27 Eylül 2007, 11:04:17 » |
|
Insallah hakettigi yere gelir.
|
|
|
|
|
|
Akıl akıl olsa adı gönül olurdu, Gönül gönül olsa bozkırlar gül olurdu ..
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 27 Eylül 2007, 13:13:25 » |
|
aminnnnnn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
palandoken

Süper Uye

Üye No : 3
237 Mesajına Toplam 495 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 12 Kere Karma Verildi

|
 |
« Yanıtla #5 : 30 Eylül 2007, 00:33:08 » |
|
vee Selami bu gecenin birincisi (29.09.2007) Helal olsun ve hayırlı olsun Selami'ye
|
|
|
|
|
|
İnsan sölediği sözün mahkumu söylemediği sözün hakimidir
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 30 Eylül 2007, 16:06:29 » |
|
selo baba sen çok yaşa erzurum feda olsun sana hiç bir şeye değişilmez senin sesin bu dünyada...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | |