Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı Cami tuvaletinde tecavüzde büyük yalan
Cevaplar 0
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 163
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Cami tuvaletinde tecavüzde büyük yalan  (Okunma Sayısı 163 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaktüs

eski nick: tsereve

Süper Uye

*

Üye No : 15099

Konu  : 3945

56 Mesajına Toplam
57 Kere Teşekkür Edildi

18 Mesajına Toplam
18 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9

Karma Sayısı: 9
« : 04 Kasım 2009, 21:13:02 »

Kütahya'da 24 yaşındaki U.G. adlı evli kadına camituvaletinde tecavüz ettiği ve 17 yaşında olduğu öne sürülen H.T.'nin 12yaşında ilköğretim okulu 2'nci sınıf öğrencisi olduğu belirtildi.
İddialarınaksine U.G.'nin tecavüze uğramadığı belirlenirken savcının talimatıylasersest bırakılan H.T.'nin psikolojik dengesinin bozulduğunu anlatanyakınları U.G. adlı kadının psikolojik rahatsızlığının olduğunu,çocuklarına iftira attığını söyledi.

U.G. adlı kadın, polismerkezine başvurarak komşularının oğlu H.T.'nin kendisine 29 Ekimtarihinde cami tuvaletinde tecavüz ettiğini öne sürerek şikayetçi oldu.
Evliolduğu belirtilen U.G. polise verdiği ifadesinde şu iddialarda bulundu:“Olay akşamı evimin penceresinden bakarak eşimin gelmesini bekliyordum.Bu sırada komşumuzun oğlu H.T. pencerenin önüne geldi. Bana ‘Gelbirlikte kola içelim’ dedi. Eşim kapıyı dışarıdan kilitlediği içinpencereden çıkıp H.T.'nin yanına gittim. Birlikte komşumuzun evininönündeki merdivenlerde oturarak kola içtik. H.T. üşüdüğünü bahaneederek yanıma sokuldu. Bacaklarımın arasını ve göğüslerimi elledi,yanağımı ve dudağımı öptü, erkeklik organını gösterdi. ‘Yapma’ dediğimhalde beni kolumdan tutup zorla cami tuvaletine götürdü ve oradatecavüz etti. Kendisinden şikayetçiyim.”
Emniyet Müdürlüğü ÇocukŞubesi'ne götürülen ve suçlamaları kabul etmeyen H.T., cumhuriyetsavcılığının talimatıyla serbest bırakıldı. H.T.'nin yakınları,komşuları olan U.G. adlı kadının iftira ettiğini öne sürdü.
KomşularıU.G. ve eşi N.G.'nin psikolojik sorunlarının olduğunu, sürekli olarakilaç kullandıklarını, daha önce de başkalarına iftiralar attığınıanlatırken, H.T.'nin yakınları “12 yaşındaki çocuk 24 yaşındakibir kadına nasıl tecavüz etsin? Ayrıca böyle bir olay da yok. Kadınınhastanede yapılan muayenesinde tecavüze uğramadığı belirlendi.U.G. 12 yaşındaki çocuğa iftira attı. Bu olay nedeniyle çocuğunpsikolojisi bozuldu. H.T. okula da gitmek istemiyor” diye konuştu.

Mahallesakinleri de U.G.'nin psikolojik rahatsızlığının olduğunu belirtirken,“U.G. sürekli mahallede olay çıkartıyor. Evinin önünden geçenlerigördüğünde ‘Sen benim evimi niye gözetliyorsun?’ diyor. Bazı kişilere de kendisine cinsel tacizde bulunduğunu öne sürerek iftiralar atıyor. Bu olayın da iftira olduğunu sanıyoruz” diye konuştular

internethaber.
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
  Linki Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
  Resimleri Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: