palandoken

Süper Uye

Üye No : 3
237 Mesajına Toplam 495 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 12 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 33 

|
 |
« : 13 Eylül 2007, 16:12:22 » |
|

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTavuklu Pilav:Malzemeler:1 bütün tavuk (fazla büyük olmasın) 2 su bardağı pirinç 1 su bardağı kabukları soyulmuş badem* 1 su bardağı kabukları soyulmuş antep fıstığı 1 adet patates 1 yemek kaşığı tereyağı 3 su bardağı tavuk suyu 2 tatlı kaşığı tuz*bademleri bir süre sıcak suda bekletirseniz kolayca soyulur.Hazırlanması:Tavuğun derisini tamamen temizleyip, parçalara ayırın. Tencereye alıp üzerlerine çıkacak kadar soğuk su ilavesiyle haşlayın. Pişmesine yakın bir tatlı kaşığı tuz ekleyin. Tavuk haşlanırken pirinci yıkayıp, sıcak suyla 30-60 dak. ıslatın. Tavuk haşlandıktan sonra bir yemek kaşığı tereyağını tencereye alın. Yağ eriyince bademleri ekleyip dakika kavurun. pirincin suyunu süzüp tencereye ilave edin. Pirinçler şeffaflaşana kadar - - 10 dak- kavurun. Tavuk suyunu ve bir tatlı kaşığı tuzu ekleyip kaynama noktasına gelene kadar harlı sonra kısık ateşte pişirin. Pilav pişerken eti kemiklerinden ayırıp didikleyin. Teflon pilav tavasının altına soyduğumuz patatesi yuvarlak yuvarlak kesip dizin. Tavuk etinin yarısını patateslerin üzerine yayın. Antep fıstıklarının yarısını üzerine serpin. Pilavın yarısını ekleyin. Tavuk-fıstık-pilav sırasıyla devam edin. Spatulayla pilavın üzerini düzleştirin. Eğer yemeği birkaç saat sonrası için hazırlıyorsanız bu aşamadan sonra servise 15 dakika kalana kadar bu halde bekletin. Tencereyi ocağın en büyük gözünde yüksek ateşte 3-5 dakika tutun. Altını kısıp 10 dakika daha pişirin. Böylece pilav hem ısınmış hem de demlenmiş olur. En son tencereyi servis tabağına ters çevirerek servis yapın
|
|
|
|
|
|
İnsan sölediği sözün mahkumu söylemediği sözün hakimidir
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 13 Eylül 2007, 16:16:38 » |
|
zaten yeterince açız.. Birde Pilavlı tavuk diyorsun Alla Allaaa bak sinirlendim simdi   Ben öğrenciyim.. Öğrenciler için Hazı yemek en ideali.. onun için bence Hazır yemek alıp evde yapın  ugrasmaya gerek yok
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAkblog ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
palandoken

Süper Uye

Üye No : 3
237 Mesajına Toplam 495 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 12 Kere Karma Verildi

|
 |
« Yanıtla #2 : 13 Eylül 2007, 16:27:15 » |
|
Dua etki çağ kebabı koymadım. o zaman halin ne olurdu 
|
|
|
|
|
|
İnsan sölediği sözün mahkumu söylemediği sözün hakimidir
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 14 Eylül 2007, 03:12:09 » |
|
eeeee sizler zengin adamlarsınız nede olsa.. biz öğrenci ve çağ kebabını ilkez duydum.. Birgün gelirde misafirliğe kabul edersen eger ilk isteyeceğim şey Çağ Kebabı 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAkblog ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 14 Eylül 2007, 17:49:17 » |
|
yaw hele bi sen gel cağ kebap dediğin ne ki bize misafirliğe gelin yeter ki biz korkak kişiler değiliz... 
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 14 Eylül 2008, 20:15:48 » |
|
bi bu eksikti ha, aciz zaten iftar saati daha gelmedi bende neden bu saate buraya bakiosam  iyice aciktim:(
|
|
|
|
|
|
ßu saattén s0nrA UgrA$mAm DünümLé wé DünümDékiLérLé.,.ßén yAr|nA ßakar|m yAn|mDakiLérLé…!!!…
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 15 Eylül 2008, 00:24:11 » |
|
uvvvvvvvv bi anda karnım acıktı mümkünse 1 tabak alabilirmiyim yada 2 olsun 
|
|
|
|
|
|
|lllllll|llllllll|lll||ll||llllll|lllll ¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °³°7
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 18 Eylül 2008, 18:25:47 » |
|
komiks_jojuks aç gözluluk yapma Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap bi önce bi tabak ye sonra bi daha istersin .. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
ßu saattén s0nrA UgrA$mAm DünümLé wé DünümDékiLérLé.,.ßén yAr|nA ßakar|m yAn|mDakiLérLé…!!!…
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 18 Eylül 2008, 21:54:03 » |
|
yok ben dier tabahı senın ıcın istedim 
|
|
|
|
|
|
|lllllll|llllllll|lll||ll||llllll|lllll ¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °³°7
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 18 Eylül 2008, 23:27:42 » |
|
Hea eywallah o zaman Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | |