|
|
 |
« Yanıtla #15 : 28 Ekim 2007, 13:59:35 » |
|

DENEDİK AMA OLMADI NEYSE SORUNU ÇÖZDÜK YA YETERLİ O BİZE...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
CiMeN_GoSLu77

Süper Uye

Üye No : 215
Konu  : 41
11 Mesajına Toplam 13 Kere Teşekkür Edildi
3 Mesajına Toplam 3 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 7 

|
 |
« Yanıtla #16 : 28 Ekim 2007, 14:23:47 » |
|
ALLAHALLAH ne şarkıymış yaa:)
|
|
|
|
|
|
Erzurum Garında Banklar Üstünde Susuzluktan Ağlayan Bir Güvercin İçime Vuruyor Kanatlarını... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : 28 Ekim 2007, 15:01:36 » |
|
VALLAHA...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : 30 Ekim 2007, 18:58:41 » |
|
Basligi baslatan arkadas sayesinde Mesut Ciftlik i tanimis olduk.Sesi fena deil; idare eder. Bi turkusu var sizinle paylasmak istiyorum guzel bi parca. Mesut çiftlik- Ah anama anama: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaphttp://rapidshare.com/files/66277377/Metin__iftlik_-_Ah_Anama_Anama.mp3.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : 31 Ekim 2007, 09:31:05 » |
|
ONLARI DİNLİYORUZ KARDEŞ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #20 : 31 Ekim 2007, 17:31:52 » |
|
tesekkurlerr sıte yonetıcılerıne iyi calısmalar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : 31 Ekim 2007, 18:09:31 » |
|
önemli değüil kardeş sanada ii çalışmalar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CiMeN_GoSLu77

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #22 : 01 Kasım 2007, 12:57:36 » |
|
eyvallah teşekkür bizden
|
|
|
|
|
|
Erzurum Garında Banklar Üstünde Susuzluktan Ağlayan Bir Güvercin İçime Vuruyor Kanatlarını... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
CiMeN_GoSLu77

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #23 : 02 Kasım 2007, 22:17:09 » |
|
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | |