|
|
 |
« Yanıtla #15 : 20 Eylül 2007, 21:37:59 » |
|

Dadas kardes birşey deme  
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAkblog ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : 21 Eylül 2007, 23:27:16 » |
|
sayın lider bize böyle bir imkan sağladığın için teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : 24 Eylül 2007, 07:12:35 » |
|
asli kardeşim bende bize destek verdiğin için sana teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : 25 Eylül 2007, 04:22:50 » |
|
amca zamanında barbie gibi adammış ama sonradan insanoğlunun kaçınılmaz sonuna gelmiş...
|
|
|
|
|
|
DADAŞ ÇELİK BİR YAYDIR GERİLMEYE GELMEZ...
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : 25 Eylül 2007, 05:23:14 » |
|
aslı cevabını yazacaktım ama adamlar yememiş içmemiş gece yarısı cevap yazmış neyse artık baska bi resme insallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #20 : 25 Eylül 2007, 07:51:57 » |
|
KARDEŞ NAZAR DEĞDİRME NE GÜZEL İŞTE GECE YARISI HANGİ FORUMDA MSJ YAZILIYO KIYMETİMİZİ BİL...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : 25 Eylül 2007, 17:23:04 » |
|
bencede extrom sıtemıze nazar degdırme ben sana msnden bı resım yolııyım sen ona yorum yap bakalım ne yazacaksın
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : 25 Eylül 2007, 17:29:11 » |
|
bencede extrom sıtemıze nazar degdırme ben sana msnden bı resım yolııyım sen ona yorum yap bakalım ne yazacaksın
Ya aslıcııım benim burda verdiğim resimdeki yorumu istmem yapılan yorumlar kişilerin kendilerini anlatmaktı.. Yani bu değilde başka resimlerde olabilir.. Neyse kardeşim selametlee
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAkblog ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : 25 Eylül 2007, 20:33:47 » |
|
SANA LAFIM YOK LİDERCİĞİM EXTROM ARKADASIM OLUR BEN TAVSIYE ETTIM SITEYI HENUZ YENI OLDUGU ICIN SITENIN CIDDIYETINI YETERINCE ANLAYAMADI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : 25 Eylül 2007, 21:00:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #25 : 26 Eylül 2007, 01:58:52 » |
|
kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuu........
|
|
|
|
|
|
DADAŞ ÇELİK BİR YAYDIR GERİLMEYE GELMEZ...
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #26 : 26 Eylül 2007, 07:23:04 » |
|
BİZ VARIZ YA ASKER KARDEŞŞŞ......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | |