|
|
 |
« : 20 Ekim 2009, 10:01:12 » |
|

doğum günün kutlu olsun kuzim . rabbim hayırlı ömürler versin inş mutlu huzrlu güzel günler olsun hayatında hep izmirden kocaman sevgilerimle hehehhe  kocaman öptüm seni sağ yanağından Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2009, 13:01:34 Gönderen: Ekol »
|
|
“Yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni...”
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 20 Ekim 2009, 12:24:26 » |
|
yaşlandın kuzim sende hehehhe 
|
|
|
|
|
|
“Yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni...”
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 20 Ekim 2009, 12:27:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jondan

|
 |
« Yanıtla #5 : 20 Ekim 2009, 12:29:47 » |
|
erkeğin maaşı zaten sorulmazda zaten üç kuruş maaş alıyoz onuda bayanlara harcıyoz yaş sorulur ama  hehehehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 20 Ekim 2009, 12:30:34 » |
|
olsun o üç kuruş maaşta sorulmaz hehehheheh kadında yaşı sorulmaz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 20 Ekim 2009, 12:33:09 » |
|
biliyorsan niye soruyorsun ozaman kuzimin yşının büyük olduğunu niye duyurmaya çalışıyorsunki hehehhehhehe 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayat güzel

|
 |
« Yanıtla #10 : 20 Ekim 2009, 12:40:18 » |
|
teşekkür ederim kuzim ve jondan nüfusta yaş 22 yaşlandım:  ama yaşımı sorum ki kaç söyliyim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap üflüyom pastamı: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 20 Ekim 2009, 12:42:13 » |
|
üfle üfle kuzim  :D:D orda öptüm diye yazdım ama öpmüyorum vaz geçtim kuziciğim çünkü grip var değilmi gerek yok yani öpüşmeye hehehe 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 20 Ekim 2009, 12:43:57 » |
|
tamam neyli pasta istiyonuz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |