|
|
 |
« : 06 Eylül 2007, 23:52:24 » |
|

s.a arkadaşlar nasılsınız forumunuz güzel hayırlı uğurlu olsun gecte olsa  ben de Erzurum'luyum deidm baqim ne var ne yoq  kolay gele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 07 Eylül 2007, 00:46:39 » |
|
Hoş geldiniz.. Umarım güzel yorumlar ve iyi paylaşımlarda bulunursunuz...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAkblog ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 07 Eylül 2007, 12:54:24 » |
|
KARDEŞ HOŞ GELDİN SİZ VE SİZİN GİBİ HEMŞERİLERİMİZLE TANIŞMAK BİZLERİ MUTLU EDER HAYIRLI PAYLAŞIMLAR...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
MuaZ

Aktif Üye

Üye No : 142
Konu  : 84
30 Mesajına Toplam 36 Kere Teşekkür Edildi
3 Mesajına Toplam 3 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 6 
Karma Sayısı: 6

|
 |
« Yanıtla #3 : 07 Eylül 2007, 20:15:34 » |
|
a.s hoşgeldin paylaşım ve yorumlarını bekliyoruz
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 10 Eylül 2007, 18:44:34 » |
|
HoşgeLmişsin Dadaşların biricik forumuna...lider hariç bizden deil o...
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 10 Eylül 2007, 19:53:02 » |
|
Ya öyle demek haaa.. Elime geçmee senn.. DAdasların mekanı ise çeker giderim sorun değil..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAkblog ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 11 Eylül 2007, 12:57:25 » |
|
YAWWW SAÇMALAMAYIN BURASI DADAŞA HAS Bİ MEKAN DEĞİL İSTEYEN DİLEYEN HERKES GELİR SEN VE SENİN GİBİ ONLARCA ARKADAŞIMIZ VAR İLLA ERZURUMLU OLKMAK ŞART DEĞİL...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 02 Ekim 2009, 22:52:30 » |
|
tanışma bölümünü kavgaya çevirmeyelim bence
|
|
|
|
|
|
BuZ TUtmUş su AKaRMı? bU GÖz seNİ SEvDİ bAŞkasINA BakARMı?
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 02 Ekim 2009, 22:53:58 » |
|
Hoş geldin kardeş.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
AyKuUt

Süper Uye

Üye No : 15293
Konu  : 100
14 Mesajına Toplam 14 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 13 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 12 
Karma Sayısı: 12

|
 |
« Yanıtla #9 : 02 Ekim 2009, 23:55:47 » |
|
h.g arkadaşşşş
|
|
|
|
|
|
[/font][/i][/b]
Bir Yanım Tevazuda Bir yanım Dimdik Ayakta Misal Lamelif... Elifi ÇözdümLamı Düğümledim"Kendi"me Bir Mim Koydum "Kendim"Oldum. Dönüp Dolaşıp Sonunda Bir Noktada Son Buldum.
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | |