|
|
 |
« : 13 Ekim 2009, 19:22:45 » |
|

Adınız (Sitedeki Kullanıcı adınız) : YENİ HAYAT Yaşınız : YAŞLANDIM YA (22) msn adresiniz : Silinmiştir.. e-mail adresiniz : Günlük online süreniz (Ortalama) : 3 4 SAAT OLUYOR Daha önce moderatörlük yapmışsanız (site adresi vermeden) belirtin HAYIR YAPMADIM Görev almak istediğiniz bölümler : KAHKAHA BÖLÜMÜ , SİNEMA , Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapDini Hikayeler, Dini Sözler, Dini Şiirler
Sizin eklemek istedikleriniz : BUNU GERÇEKTEN İSTİYORUM EĞER MOD YAPARSANIZ BU SİTEDE İLK OLACAK BELKİ AMA BU İSTEĞİMİDE KABUL DRESNİZ ÇOK MUTLU OLACAĞIM MUHTAR MOD OLARAK YAZARASANIZ PROFİİME ÇOK MUTLU OLURUM BUNU GERÇEKTEN ÇOK İSTİYORUM BAZI ARKADAŞLARIM NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAYACAKLAR :D:D şimdiden teşekkür edrim
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2009, 16:05:53 Gönderen: ♥..šεv₫a..♥ »
|
|
“Yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni...”
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 13 Ekim 2009, 19:28:22 » |
|
inşş teşekür edrim sonrada siteyi ele geçirecğim 
|
|
|
|
|
|
“Yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni...”
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 13 Ekim 2009, 19:43:37 » |
|
hehe bi mod olayım önce 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 13 Ekim 2009, 19:53:22 » |
|
KaLeyi yavaş yavaş eLe geçirecek 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 13 Ekim 2009, 19:54:57 » |
|
KaLeyi yavaş yavaş eLe geçirecek hehehhe evet 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 
Karma Sayısı: 9

|
 |
« Yanıtla #9 : 13 Ekim 2009, 20:06:04 » |
|
 hadi hayirlisi bakalim.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
AyKuUt

Süper Uye

Üye No : 15293
Konu  : 100
14 Mesajına Toplam 14 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 13 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 12 

|
 |
« Yanıtla #10 : 13 Ekim 2009, 20:09:05 » |
|
kim mot oluyor
|
|
|
|
|
|
[/font][/i][/b]
Bir Yanım Tevazuda Bir yanım Dimdik Ayakta Misal Lamelif... Elifi ÇözdümLamı Düğümledim"Kendi"me Bir Mim Koydum "Kendim"Oldum. Dönüp Dolaşıp Sonunda Bir Noktada Son Buldum.
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 13 Ekim 2009, 20:09:32 » |
|
sağol teşekkür edrim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 13 Ekim 2009, 20:12:36 » |
|
hayırlı olsun bacım
|
|
|
|
|
|
Şimdi daha iyi anlıyorum nefes almak değilmiş yaşamak
|
|
|
|
AyKuUt

Süper Uye

Üye No : 15293
Konu  : 100
14 Mesajına Toplam 14 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 13 Kere Karma Verildi

|
 |
« Yanıtla #13 : 13 Ekim 2009, 20:13:40 » |
|
Hayırlı uüurlu olsun yeni hayat gümrük memuru oluyon sende bu şimdi uğraşır durur bizle diğer yerdede böyleyidi cadı ne olacak Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
[/font][/i][/b]
Bir Yanım Tevazuda Bir yanım Dimdik Ayakta Misal Lamelif... Elifi ÇözdümLamı Düğümledim"Kendi"me Bir Mim Koydum "Kendim"Oldum. Dönüp Dolaşıp Sonunda Bir Noktada Son Buldum.
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 13 Ekim 2009, 20:14:03 » |
|
sağol bacım m henüz kabul görmedi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |