|
|
 |
« : 09 Haziran 2007, 08:20:57 » |
|

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAcem Ağca Ferikler Alaca - Karaca Aşık Ayı Bebek Berber Bolbadik Boncuk Bostan Cüce Çeşmeye Vardım Ana Çoban Çocuk Düşürme Çocuk Okutma Dam Üstü Örtmek Davar Otarma Değirmen Dehlenk Deli Kız Deve (Merkez) Deve (Pasinler) Deve (Tortum) Doktor Enişte Er Bulunur Bar Bulunmaz Fal Fal (Pasinler) Fattik Gelin Bayıldı Gıdik Satma Göç Gürzali Hacı Haksızlık Hırsız Hoca Hoca İmam Islıkla Kaldırmak Kabadayı Kadı (Merkez) Kadı (Tortum) Kalaycı Kambur Kaz Otarma Keleş Keşgem Keşgem Kirpi Kız Kişi Kocaman Köylü Kadınlar Kuma Kürdün Kızı Nalbant Natır Nazar Nişanlıyı Görme Öküz Kesme Osman Gider Oduna Çağıra Bağlar Buduna Pamuk Eğirme Pehlivan Sarhoş Süpürge Tandıra Koydum Paçayı Tarla Tezek Toplama Tilki Turna Barı Turşu Satma Tuz Yılbaşı Eğlencesi Yılbaşı Yıldız Gösterme
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 23 Mayıs 2008, 15:44:59 » |
|
HEPSİNİ BİLİRİZ AZ ÇOK ...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 31 Mayıs 2008, 14:32:22 » |
|
eyvallah...sevgili yöneticim...eyvallah
|
|
|
|
|
|
MEDENİYET DEDİĞİN AÇMAK İSE BEDENİ DESENİZE HAYVANLAR AÇILANDAN MEDENİ!!! Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | |