|
|
|
|
palandoken

Süper Uye

Üye No : 3
237 Mesajına Toplam 495 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 12 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 33 
Karma Sayısı: 33

|
 |
« Yanıtla #1 : 02 Eylül 2007, 23:21:30 » |
|
haklısınız ilçelerden pek fazla ses yok. ama site çok daha yeni çiçeği burnunda sayılır. inşALLAH hepsi geleceklerdir.
|
|
|
|
|
|
İnsan sölediği sözün mahkumu söylemediği sözün hakimidir
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 03 Eylül 2007, 15:51:50 » |
|
GELİRLER YAVAŞ YAVAŞ ACELEMİZ YOK DAHA CİK SİTEMİZ İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA ŞENKAYALILAR DEĞİL BÜTÜN TÜRKİYE GELECEK...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 05 Nisan 2008, 07:58:37 » |
|
Şenkayalılar burda ... Şenkaya Evbakan Köyünden herkese selamlar sitemize bekleriz Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.evbakankoyu.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 01 Eylül 2008, 21:43:15 » |
|
burdayız gardaş köşkden slm lar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 05 Aralık 2008, 21:24:08 » |
|
biri şenkayamı dedi ALLAHın izniyle burdayız merak etmen
|
|
|
|
|
|
Yaratılışımda bir mükemmelliyet varsa oda TÜRK oluşumdur..
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 02 Ocak 2009, 06:38:35 » |
|
TÜM ERZURUM FORUM KATILIMCILAR VE ŞENKAYALILARA SELAM OLSUN HERKESİN YENİ YILINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM SAVAŞSIZ KAVGASIZ DOSTLUK KARDEŞLİK SEVGİ İÇİNDE NİCE MUTLU YILLARA İNŞALLAH BENDE BURDAYIM YANLIZ DEĞİLSİNİZ ŞENKAYALILAR  SEVGİ VE SAYGILARIMLA... SES SANATÇISI Mehmet DOLUNAY
|
|
|
|
|
|
BATAN GÜNEŞİN ARDINDAN KARANLIĞA BÜRÜNDÜYSE DÜNYAN ELLERİNDEN TUTACAK BİR DOST ELİ BULAMADIYSAN SENDE SIĞIN BENİM GİBİ DOLUNAY 'IN YAKAMOZUNA...Mehmet DOLUNAY
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 19 Ocak 2009, 21:28:38 » |
|
TÜM ERZURUM FORUM KATILIMCILAR VE ŞENKAYALILARA SELAM OLSUN HERKESİN YENİ YILINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM SAVAŞSIZ KAVGASIZ DOSTLUK KARDEŞLİK SEVGİ İÇİNDE NİCE MUTLU YILLARA İNŞALLAH BENDE BURDAYIM YANLIZ DEĞİLSİNİZ ŞENKAYALILAR  SEVGİ VE SAYGILARIMLA... SES SANATÇISI Mehmet DOLUNAY Mehmet Dolunay kardeşim hoş geldin...hayırlı forumlar olsun.umudumuz güzel paylaşımlarda paslaşmamız.(forumda büyük harf kullanmak forum kurallarına uygun olmadığı için sizden ricamız forumda küçük harf kullanmanız)tekrar hoş geldiniz.selam ve muhabbtetle.
|
|
|
|
|
|
MEDENİYET DEDİĞİN AÇMAK İSE BEDENİ DESENİZE HAYVANLAR AÇILANDAN MEDENİ!!! Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 21 Ocak 2009, 22:29:22 » |
|
GARDASLARIM SIZIN ICINIZ RAHAT OLSUN SENKAYALILAR VE ERZURUMLULAR HER YERDE ALLAHA SUKUR KISA ZAMANDA SENKAYALILARDA BU FORUMDA OLACAK HEPINIZE İİİ FORUMLAR Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | |