palandoken

Süper Uye

Üye No : 3
237 Mesajına Toplam 495 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 12 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 33 

|
 |
« : 02 Eylül 2007, 21:43:17 » |
|

Doğu Anadolu ihracatçılar Birliği Genel Sekreteri Fikret Kabakuş, 2011 kış olimpiyatları konusunda Erzurum’un tanıtımı noktasında kitap hazırladıklarını ve kitabi 250 ülkede dağıttıklarını ifade etti.
Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği genel Sekreteri Fikret Kabakuş, 2011 kış olimpiyatları konusunda Erzurum’un sorunlarının aşılması noktasında kitap hazırladıklarını ve söz konusu kitabı 250 ülkede dağıtacaklarını söyledi.
250 ÜLKEDE KİTAP DAĞITACAĞIZ
2011 kış olimpiyatları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kabakuş, “ 2011 kış olimpiyatları Erzurum açısından önemli bir yere sahip. Birlik olarak 2011 kış olimpiyatları ile ilgili kitap hazırladık ve 250 ülkeye dağıtacağız. Turizm sektöründeki canlılık ihracatın gelişmesine de olumlu etki yapacaktır.” dedi.
TURİZMİN GELİYMESİ İHRACAT AÇISINDA ÖNEMLİ
Turizm sektörünün gelişmesinin ihracat açısından önemli olduğun belirten Kabakuş, “Tortumu yolu üzerinde plaza kurma çalışmalarımız devam ediyor. Birlik olarak ihracatın artması noktasında yoğun gayret içerisindeyiz. İhracat geçen yılara oranla artış kaydetti” diye konuştu.
|
|
|
|
|
|
İnsan sölediği sözün mahkumu söylemediği sözün hakimidir
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 02 Eylül 2007, 23:25:52 » |
|
Kıskandım vallaa.. mugladayım ama aslen bingöllüyüm.. kıskanmadım dersem yalan valla.. helal olsun..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAkblog ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
palandoken

Süper Uye

Üye No : 3
237 Mesajına Toplam 495 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 12 Kere Karma Verildi

|
 |
« Yanıtla #2 : 02 Eylül 2007, 23:27:10 » |
|
Hiç farketmez hepsi bizim şehirlerimiz. Bu gün Erzurum Yarın da Bingöl inşALLAH
|
|
|
|
|
|
İnsan sölediği sözün mahkumu söylemediği sözün hakimidir
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 02 Eylül 2007, 23:49:38 » |
|
Hiç farketmez hepsi bizim şehirlerimiz. Bu gün Erzurum Yarın da Bingöl inşALLAH
güzel cvp.. Ellerine sağlık
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAkblog ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 20 Kasım 2010, 22:49:26 » |
|
slm bendüzceden 10yıl ikahmet ediyorum aslım erzurum merkez 1010 2010 erzuruma geldim çokgüzelolmuş daha fazlaetkinlikler olması lazım erzurumu dahaçokgüzeltanıtmaklazım erzurum halkına çok işler vazife düşüyor burolde büyükşehir Belediye Başkannına düşüyor festivallar batıda yapılıyor Güzel eylence yerleri yapılması saygılarım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|