|
|
 |
« : 22 Eylül 2009, 08:38:38 » |
|

Merhaba arkadaşlar, Forumumuzda bir dizi bölümü var, ama kanallarda yüzlerce dizi mevcut. Hangi dizileri izlediğimizi ve eski veya yeni hangi dizileri forumlarımızda görmek istediğimizi paylaşırsak, hem hangi dizilerin revaçta olduğunu anlayıp ilk bölümünden itibaren eklemeye çalışır, hemde izlenmeyen dizilerin eklenmesini engelleyerek forumumuzu dizi çöplüğü haline getirmemiş oluruz.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 22 Eylül 2009, 15:37:03 » |
|
fazla dizi takip ettiğimi söyleyemiycem öle biri vasıtasıyla denk gelirse falan izlerim ama 2yıl önce AŞK OYUNU diye bir dizi vardı keremcem ve yazsemin ergene nin reklamlarında bile tv karşısından kalkmazdım o kadar bağlıydım ki diziyi sanki yaşıyodm içimde heyecandan ölüyodum izlerken kendime çok yakın buluyodum şimdi netten eski bölümlerini defalarda izliyorum bazı dizilerin çok gereksiz ve manasız olduğunu düşünüyorum tabi bazıları bunun yanında dikkat çekici hoş dizilerde vardır elbet ama sadece konularını biliyorum takip etmiyorum hiç bir dizi aşk oyunun yerini almadı bende....
|
|
|
|
|
|
Şimdi daha iyi anlıyorum nefes almak değilmiş yaşamak
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 22 Eylül 2009, 22:14:10 » |
|
Evet ilgiyle izleniyordu, ilk 3 bölümü diziler bölümümüzde mevcut. Diğer bölümler ekleninceye kadar idare eder, iyi eğlenceler kardeş.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
MeKseLina

Süper Uye

Üye No : 14318
Konu  : 23
6 Mesajına Toplam 6 Kere Teşekkür Edildi
6 Mesajına Toplam 6 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 4 
Karma Sayısı: 4

|
 |
« Yanıtla #3 : 22 Eylül 2009, 22:15:08 » |
|
besinci boyut sadece 
|
|
|
|
|
|
Arının dimağını, mikrobun gözünü tanzim eden Zat, senin ef'âl ve a'mâlini mühmel, başıboş, hesapsız, kitapsız bırakmayarak İmâm-ı Mübînde yazar. Ona göre muhaseben olacaktır. ---Risale-i Nur'dan Bir Vecize---
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 22 Eylül 2009, 23:17:49 » |
|
Ben en son beyaz gelincik izlemiştim ondan sonra hiç bir diziyi takip etmedim... ama bu sezon ezel dizisi tutulacak gibi gözüküyor...
|
|
|
|
|
|
KaLem Eğri DiLLi; Mürekkep Siyah YüzLü;Kağıt İki YüzLü! Şimdi KaLkıp ArzuhaLimi Yazmaya Kimi Mahrem KıLayım?
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 23 Eylül 2009, 07:24:04 » |
|
besinci boyut sadece  Beşinci boyut dizisinin ilk 3 bölümü diziler bölümümüzde mevcut izleyebilirsiniz. İyi eğlenceler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 23 Eylül 2009, 07:44:10 » |
|
Ben en son beyaz gelincik izlemiştim ondan sonra hiç bir diziyi takip etmedim... ama bu sezon ezel dizisi tutulacak gibi gözüküyor... Beyaz gelincik dizisinin ilk 3 bölümü eklenmiştir, isterseniz izleyebilirsiniz. Ezel dizisi çok yeni olduğundan bölümler heniz internette yayınlanmadı, yakın zamanda eklenirler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 23 Eylül 2009, 14:12:27 » |
|
kaktus teşekkür ederim:) gerek yoktu ama sağolun..nacizane size bir tavsiye eski dizileri foruma koymakla vakit kaybetmeyin;)
|
|
|
|
|
|
KaLem Eğri DiLLi; Mürekkep Siyah YüzLü;Kağıt İki YüzLü! Şimdi KaLkıp ArzuhaLimi Yazmaya Kimi Mahrem KıLayım?
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 24 Eylül 2009, 00:13:52 » |
|
Belki haklısınız, ama keşke herkes eski dizileri izlese. Her yeni dizi diğerine göre daha bir avrupai oluyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 
Karma Sayısı: 9

|
 |
« Yanıtla #9 : 24 Eylül 2009, 00:22:30 » |
|
yaprak dokumu ask-i memnu
program olarak.. yani dizi galiba : besinci boyut, hakkini helal et (denk gelirse)
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 24 Eylül 2009, 20:01:10 » |
|
Belki haklısınız, ama keşke herkes eski dizileri izlese. Her yeni dizi diğerine göre daha bir avrupai oluyor.
size katılıyorum,,sanki türkiye de yaşamıyoruz..Dizilerde gösterilen hayatlar,türk insanından çok alakasız yani... ve dizlerin çoğu kamuoyu için kötü örnek diye düşünüyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jondan

|
 |
« Yanıtla #11 : 24 Eylül 2009, 20:04:59 » |
|
vallaha bende fazla dizi izlemem ama deniz yıldızı - unutma beni elimden geldikçe izlerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 24 Eylül 2009, 20:12:35 » |
|
Ya Elveda Rumeli gibi dizi yok ya... onu da izleyemiyorum artık ama çok güzel bir dizi..... yılın dizisi seçiLmiş yani 
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
AyKuUt

Süper Uye

Üye No : 15293
Konu  : 100
14 Mesajına Toplam 14 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 13 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 12 
Karma Sayısı: 12

|
 |
« Yanıtla #13 : 24 Eylül 2009, 23:27:25 » |
|
varketmiiyor ne geliirse izliyoorum cansıkıntısından
|
|
|
|
|
|
[/font][/i][/b]
Bir Yanım Tevazuda Bir yanım Dimdik Ayakta Misal Lamelif... Elifi ÇözdümLamı Düğümledim"Kendi"me Bir Mim Koydum "Kendim"Oldum. Dönüp Dolaşıp Sonunda Bir Noktada Son Buldum.
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 22 Ekim 2009, 22:56:45 » |
|
yaprak dokumu ask-i memnu
program olarak.. yani dizi galiba : besinci boyut, hakkini helal et (denk gelirse)
Yaprak dökümü ve Aşkı memnu dizileri ilk bölüm itibariyle ilgili bölümümüzde yayınlanıyor kardeş, iyi seyirler diliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #15 : 22 Ekim 2009, 22:57:53 » |
|
vallaha bende fazla dizi izlemem ama deniz yıldızı - unutma beni elimden geldikçe izlerim
Her iki dizide ilk bölüm itibariyle ilgili bölümümüzde mevcut kardeş, iyi seyirler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : 22 Ekim 2009, 22:59:17 » |
|
Ya Elveda Rumeli gibi dizi yok ya... onu da izleyemiyorum artık ama çok güzel bir dizi..... yılın dizisi seçiLmiş yani  En kısa zamanda ilgili bölümde olacaktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : 05 Ocak 2010, 17:00:45 » |
|
Aşk Bir HayaL... [ KesinLikLe öneririm..] Arka SıradakiLer... Bazende Kavak YeLLeri ve Deniz Yıldızı...
|
|
|
|
|
|
ALLAH'ım GönLümün istediğini hakkımda hayırLı eyLe, hakkımda hayırLı oLanı gönLüme razı eyLe...
|
|
|
|
iksir

Süper Uye

Üye No : 15747
4 Mesajına Toplam 4 Kere Teşekkür Edildi
5 Mesajına Toplam 6 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 6 
Karma Sayısı: 6

|
 |
« Yanıtla #18 : 14 Ocak 2010, 20:22:29 » |
|
tv seyretmeye vaktım olmuyor
|
|
|
|
|
|
ben hamalım elimi tutmasının bilenin yüreğini taşırım..
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | | | | | |