|
|
 |
« : 22 Eylül 2009, 03:32:27 » |
|

Konulara cevap vereceğimiz zaman link verecek isek site adresi ekle butonunu tıklanınca url adresi ekle ve tekrar tıklanınca url adı ekleyebiliyoruz. Ancak yeni konu açıldığında ayni işlem için sadece url verebiliyoruz, adını değiştiremiyoruz. cevap bölümündeki site adresi ekle butonunun yeni konu aç bölümünede eklenmesi mümkünmü ??
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 22 Eylül 2009, 19:05:18 » |
|
Yanılta butonunu tıklarsan olur.
|
|
|
|
|
|
Ve sen yine denendiğinde Ve yine kalbin daraldığında Ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında Ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde Uzun uzun düşün Ve hatırla Yaradanını!
ALLAH kuluna kâfi değil mi? Zümer Süresi-36
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 

|
 |
« Yanıtla #2 : 22 Eylül 2009, 20:18:50 » |
|
hic birsey anlamadim...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 23 Eylül 2009, 07:49:37 » |
|
Yanılta butonunu tıklarsan olur. Kusura bakmayın, bende bir şey anlamadım.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 25 Eylül 2009, 23:18:14 » |
|
En altta bulunan hızlı cevap yazan bölüm değil onun üzerinde bulunan sekmeler var YANITLA HABERDAR ET ANKET EKLE BU KONUYU GÖNDER YAZDIR
İşte buradaki yanıtla butunonu tıklarsanız. Mesajı yeni yazıyormuş gibi gelişmiş editör açılır ve link butonunu tıklayarak link verebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
Ve sen yine denendiğinde Ve yine kalbin daraldığında Ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında Ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde Uzun uzun düşün Ve hatırla Yaradanını!
ALLAH kuluna kâfi değil mi? Zümer Süresi-36
|
|
|
|
jondan

|
 |
« Yanıtla #5 : 26 Eylül 2009, 00:48:42 » |
|
sağol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi

|
 |
« Yanıtla #6 : 26 Eylül 2009, 00:55:15 » |
|
ben soruyu anlamamistim, simdi anladim. ben link eklerken kendim yaziyorum url lerini
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 26 Eylül 2009, 08:23:16 » |
|
Bende anladım teşekkürler, ancak tam ifade edemediğimi sanıyorum. İstediğim yanıt bölümündeki Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapsite adresi ekle butonunun,yeni konu aç bölümündeki Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaplink ver butonu yerinede eklenmesi, çünkü link ver butonu ile url adı yazılamıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | |