sen odani topla yada giydiklerini cikardiklarini duzenli tut bak bakalim kiziyorlarmi seviyorlar mi?

bak bu konuda ciddiyim.. biraz erkekler daginik oluyor.. halbukum kendi dokuntulerini toplasalar en azindan...
valla erkekler kusura bakmasin ama ben vicdansizlik olarak goruyorum ornegin, coraplarini cikarip oraya buraya atmalari, ustlerini cikarip oraya buraya atmalari, resmen vicdansizlik.. cok mu zor? kirliler selesine atmak? yada cikardigini yerine koymak?
aslinda biz erkeklerden silip supurmelerini istemiyoruz. erkeklerin bayanlara yapabilecegi en buyuk yardim dagitmasinlar baska ihsan istemeyiz...
bence insan sevdigini dusunmeli, aman canim kadinin isini ne evde, toplasin mantigi... bir esin kocasina.. calissin evine ekmek getirsinde ne agir iste calsirsa calisin ne yorulacakmis demesi gibi acimasizliktir...
eger sizler eslerinizden birseyler bekliyorsaniz yada ailenizden. sizde karsilik vermek zorundasiniz...
simdi evde es, yada bir anne yada bir kiz arkads, yemek yapar... bir ellerine saglik yoruldun demek erkekegin zoruna gider... dese fenami olur? ellerine saglik karicigi iste annecigin guzel olmus demek cok mu zor merak ederim hep?
bir onceki ekledigmi yazidaki gibi... eger evdeki bayanlari mutlu ederseniz onlarda sizi mutlu eder.
bir gelir, yemegi yer hic birsey demeden cekip giderse mi ben daha hevesle yemek yaparim is yaparim yoksa, yiyip ictikten sonra ellerine saglik cok guzel olmus yorulmussun der semi ben ertesi gune daha hevesle is yaparim yada yemek yaparim siz soyleyin?
ama cogu erkek zihniyeti, gorevi canim tabi yapacak.. ahada yapmiyorum ne yapcaksin ozaman? hadi dov, sov, kiz, gebert kapiya at.. yapamayinca yapmiyorum ne yapacaksin? gorevim mi olmus oluyor...

neyse.. biraz ciddiyete girdim ama... bu konuda hakli oldugumu dusunuyorum.
erkekler dusunuyorki, aman disarda yoruluyoruz evdede demiyi verelim ne olacak zaten yorgunuz..
iki cift laf, soz insani yormaz.. ellerine saglik demek bir insani yorar mi? soruyorum cevabini siz verin...
neden patronunu memnun etmek icin sabahtan aksama kadar calisyorsunda evdeki bayani mutlu etmeye gelincemi yoruluyorsun ? ki, sen onu dersen evdeki bayana, o bayan zaten sizi dinlendirmesini bilir merak etmeyin diyorum kesiyorum, fazla uzattim vesselam.