|
|
 |
« : 15 Eylül 2009, 07:04:47 » |
|

Kitap sever birisiyim ve mümkünse, e kitap bölümü açılmasını talep ediyorum. İlgilenilirse bir çok arkadaş sevinir sanıyorum.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 18 Eylül 2009, 21:30:26 » |
|
aynen buna sevinecekler listesindeyim 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 19 Eylül 2009, 02:48:41 » |
|
Sevindim valla, o zaman bölümü açarsınız her halde.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 19 Eylül 2009, 09:13:53 » |
|
Abi şuanda durumumuz buna müsait değil çünkü administrator yani mustafa amca piyasada yok!...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 21 Eylül 2009, 15:26:37 » |
|
Tamam bekleriz, inşALLAH unutmazsınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 21 Eylül 2009, 16:24:47 » |
|
Yakında ekliycem. İlginiz için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
Ve sen yine denendiğinde Ve yine kalbin daraldığında Ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında Ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde Uzun uzun düşün Ve hatırla Yaradanını!
ALLAH kuluna kâfi değil mi? Zümer Süresi-36
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 21 Eylül 2009, 16:47:59 » |
|
Asıl ben teşekkür ederim, çok memnun olurum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 21 Eylül 2009, 18:41:13 » |
|
bencede ya güzel bir paylasım olur
|
|
|
|
|
|
ateşe aşkınla yandı nur imanım ali
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 21 Eylül 2009, 22:31:16 » |
|
Hazırlık yapıyorum, açıldığında malzememiz olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 22 Eylül 2009, 19:04:06 » |
|
Eğitim ve Kültür altına e-kitap bölümü açtım. Hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
Ve sen yine denendiğinde Ve yine kalbin daraldığında Ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında Ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde Uzun uzun düşün Ve hatırla Yaradanını!
ALLAH kuluna kâfi değil mi? Zümer Süresi-36
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 22 Eylül 2009, 22:37:58 » |
|
Teşekkürler kardeş, hepimize hayırlı uğurlu olsun bol paylaşımlar diliyorum..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 22 Eylül 2009, 22:39:42 Gönderen: Kaktüs »
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | |