|
|
 |
« : 14 Eylül 2009, 12:27:57 » |
|

Sizde kendinizi en baba taraftar olarak görüyorsanız ..... ben....... takımı tututyorum................ dan en baba tarftar benim. arkadaşlar hadi en baba taraftarı seçelim.mesajlarınız yazın sonra oylamaya koyalım en baba taraftarı seçelim. kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
dadaş sevdimi birkere sever... dadaşın sevdası beden toprağa girdiğinde biter... dadaş sevdimi ölümüne sever... GÜLÜM...
|
|
|
|
momentum

|
 |
« Yanıtla #1 : 14 Eylül 2009, 12:42:39 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 14 Eylül 2009, 13:19:42 » |
|
en baba taraftar olabilmeniz için bir nedeninizin olması lazım
|
|
|
|
|
|
dadaş sevdimi birkere sever... dadaşın sevdası beden toprağa girdiğinde biter... dadaş sevdimi ölümüne sever... GÜLÜM...
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 14 Eylül 2009, 13:24:18 » |
|
hımm şimdik bir neden buluyorum en mutsuz anımda bile uefa kupamızın maçını izleyim mutlu oluyorum beni tanıyanlar bilir bir bayan olarak elimden geldikçe maçları takip ediyorum en son beşiktaşı 3 0 yendiğimizi hatırlayaraktan Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapsonra kimseye laf etiitmem icabında takımıma hakkında ben laf ederim ama ...hep destek tam destek aslanıma cimbomuma bendende ne fanatik olur ama ...
|
|
|
|
|
|
Şimdi daha iyi anlıyorum nefes almak değilmiş yaşamak
|
|
|
|
jondan

|
 |
« Yanıtla #4 : 14 Eylül 2009, 13:25:30 » |
|
ben galatasaraylıyım türkiyede uefa kupasını alan tek takım olduğumuz için en baba taraftar benim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 14 Eylül 2009, 15:37:38 » |
|
en baba taraftar adayı olcak başka kimse yokmu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 14 Eylül 2009, 16:15:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 14 Eylül 2009, 16:17:40 » |
|
olsun senden abla teyze hala olmak istedğni ol elif bacı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 14 Eylül 2009, 16:24:18 » |
|
NE OLURSAN OL YİNEDE GEL... hesabı yani desene  :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 16 Eylül 2009, 12:51:02 » |
|
yaniiiiiiii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jondan

|
 |
« Yanıtla #10 : 16 Eylül 2009, 12:52:58 » |
|
abi sonuç ne zaman beli olacak yav
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 16 Eylül 2009, 13:37:38 » |
|
JONDON KARDEŞ ANKEt BAŞLADI ANKETLER BÖLÜMÜNDE OYLAMA BİTİNCE GÖRÖCEZ ZATEN SENDE ADAYSIN
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16 Eylül 2009, 14:15:36 Gönderen: harun_n »
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | |