Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı Forumda Aşk Dedikoduları
Cevaplar 3
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 677
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Forumda Aşk Dedikoduları  (Okunma Sayısı 677 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
♥..šεv₫a..♥

Admin-E

Süper Uye

*

Üye No : 133

Konu  : 1850

276 Mesajına Toplam
324 Kere Teşekkür Edildi

61 Mesajına Toplam
63 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 41

« : 30 Ağustos 2007, 19:57:34 »

-foruma geldiğimden bana asılıyor aslında pekde tipim değil ama bilmiyorum ya..

+kim miş kız söyle bakayım?

-ya mehmet

+a kız çok karizmatik bir avatarı var hem ilerde mod olcak diyorlar valla bence kaçırma kızım nereden bulacan böylesini?

-ya öyle ama baksana geçen konuştuk foruma bile abisinin hesabıyla giriyormuş daha kendi hesabı bile yok yarın öbür gün abisi "kullanmayın benim hesabımı yakında oğlum gelecek Almanya'dan o kullanacak" derse ne yaparız biz yok uzun vadede bişe düşünemem.

+ ne olcak be kızım buluruz kullanılmayan boş bi hesap kullanırsınız işte benim arkadaşlara sorarım hem..

- ya Fatma bu forumda nerden bulcan kullanılmayan hesap ALLAH aşkına anca admin yakının olcak ki yapsın sana bi güzellik yoksa heryer dolu iç güveyside gidemem biliyorsun..

+ aman kızım sende ne nazlısın ya

- neyse sen beni boşver seninki naptı kazandımı FAYS sınavını?
(forum adminlik yerleştirme sınavı)

+evet kazandı hiç sorma atama bekliyor şimdi ilk tercihini AŞKA DAİR HERŞEY bölümüne yaptı canım romantik aşkım benim torpil aradık ama torpil işlemiyor dediler uğraşma sonra sinir olurlar adult18e filan atarlar eve getiremezsin erkeğini dediler aman yok kalsın maazallah dedim..

-evet bencede iyi yapmışsın bak Nazife'nin ki ne yaptı atadılar +18 bölümüne adam geceleri kalkıp boğazlıyomuş Nazife'yi
"olamaz bunlar gerçek değil biri bana bunların fake olduğunu söylesin"
diye bağırıyormuş geçen geldi KT'e dert yanıyordu bize "istifada etmiyor öldürecek bi gün beni valla keşke banlasalar geçtim artık modluktan onursal üye olsun ben razıyım"

+neyse babam geliyor bir iki konu açayımda boş boş forumda oturdun dimi diye dellenmesin sende o çocuğu iyi düşün sonda mod eşi olmak var

- ayy mod eşimi düşüneyim ben azcık hadi görüşürüz
paylaşımın için teşekkürler Fatma...

+önemli değil Nurcan ne demek görüşürüz..
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
MuaZ

Aktif Üye

*

Üye No : 142

Konu  : 84

30 Mesajına Toplam
36 Kere Teşekkür Edildi

3 Mesajına Toplam
3 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 6

Karma Sayısı: 6
« Yanıtla #1 : 30 Ağustos 2007, 20:19:08 »

süperrrdii

Cheesy Cheesy Cheesy
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
  Linki Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
  Resimleri Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
Yakamoz

Süper Uye

*

Üye No : 101

Konu  : 48

20 Mesajına Toplam
29 Kere Teşekkür Edildi
Karma Sayısı: 4

Karma Sayısı: 4
« Yanıtla #2 : 30 Ağustos 2007, 20:29:49 »

sevdaa bu fikirler nedense hep senden çıkıyooo.. onca dün söyledim sana  ne oluur evett deeeee Smiley  Roll Eyes
ama sen kabul etmediinn...   Wink
Bu Sayfayı Paylaş

Akblog ?

♥..šεv₫a..♥

Admin-E

Süper Uye

*

Üye No : 133

Konu  : 1850

276 Mesajına Toplam
324 Kere Teşekkür Edildi

61 Mesajına Toplam
63 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #3 : 30 Ağustos 2007, 20:47:44 »

hyr ya..Konuyu foruma taşıma bakim...Gzl de geç_!!
Bu Sayfayı Paylaş

ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: