|
|
 |
« : 12 Eylül 2009, 23:16:56 » |
|

Merhaba arkadaşlar, bilgil almak istediğim 2 konu var.
1. Tv dizileri bölümü mevcut ancak görsel anlamda ekleme göremedim artı bu konuda forum formatına aykırıdır şeklinde her hangi bir talimat veya uyarıda göremedim. Dizi bölümlerinin video şeklinde eklenmesinde her hangi bir sakıncanın olup olmadığını öğrenmek,,,
2. Myspace isimli video paylaşım sitesinden kendi uploadım olan videoları dahi forumda uygulayamadım. Myspace flash tabanlı videolar kullanıyor, forumlarımızda flash'ı destekliyor. Ancak bütün tag ları denememe rağmen ne url adreslerinden, nede embed kodlarından forumlara uyarlama yapamadım. Eğer eklenebiliyorsa nasıl yapıldığını, eklenemiyorsa ve sakıncası yoksa [MYSPACE] [/MYSPACE] taglarının forumlara eklenip eklenemeyeceğini öğrenmek istiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim..
tsereve
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 18 Eylül 2009, 21:29:20 » |
|
1... video olarak paylaşım yasak veya sakıncalı değildir. ayrıca bizi memnun eder.. 2... Myspace taglarıda eklenebilir fakat bunu sadece mustafa amca (administrator) yapabilir oda bu aralar piyasada yok... ama Bevete yolu ile bu tagları eklemeyi önerebilirsin... Mustafa amca sadece Myspace değil gerekli olan bütün tagları eklicektir bu öneriden sonra eminim... neden en başta eklememiş onuda şaşkınlıkla merak ediyorum...
selametle
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 19 Eylül 2009, 03:00:49 » |
|
1... video olarak paylaşım yasak veya sakıncalı değildir. ayrıca bizi memnun eder..
Dizi bölümünde eklenmiş dizi göremediğim için kurallara aykırı olduğunu düşünüp, fragman misali ufacık parçalar ekliyordum. Dizinin tamamını arkadaşların paylaşımına sunabiliyoruz demektir. Bu harika.
[b]2... Myspace taglarıda eklenebilir fakat bunu sadece mustafa amca (administrator) yapabilir oda bu aralar piyasada yok... ama Bevete yolu ile bu tagları eklemeyi önerebilirsin... Mustafa amca sadece Myspace değil gerekli olan bütün tagları eklicektir bu öneriden sonra eminim... neden en başta eklememiş onuda şaşkınlıkla merak ediyorum...[/b]
En azından bevete arkadaşla koordine kurup gereğini yaparsanız memnun olurum. Dizi videolarının eklenmesinde sakınca olmadığına göre fragman bölümünü değiştirip yerli ve yabancı film bölümüne dönüştürülmesininde sakıncası yoktur sanırım. Link aldığımız siteyi kaynak olarak göstermek suretiyle bir kaç dakikalık fragman yerine arkadaşlarımızla filmin tamamını paylaşabiliriz. İlginizden dolayı çok teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 21 Eylül 2009, 16:22:50 » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap mahkeme kararıyla kapalı Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir. T.C. Beyoğlu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 26.06.2009 tarih ve 2009/45 sayılı kararı gereği erişime kapanmıştır. bu tip sitelerdeki videoları embed kodlarıyla eklemeyi deneyin.
|
|
|
|
|
|
Ve sen yine denendiğinde Ve yine kalbin daraldığında Ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında Ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde Uzun uzun düşün Ve hatırla Yaradanını!
ALLAH kuluna kâfi değil mi? Zümer Süresi-36
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 21 Eylül 2009, 17:43:13 » |
|
Yeni farkettim, alakanızdan dolayı teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | |