|
|
 |
« : 29 Ağustos 2007, 10:32:04 » |
|

ERZURUMUN DOĞALGAZ GEÇİŞİ HAKKINDA NELER DÜŞÜNÜYOSUNUZ? KOMBİLER HAKKINDA DÜŞÜNDÜKLERİNİZ ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MuaZ

Aktif Üye

Üye No : 142
Konu  : 84
30 Mesajına Toplam 36 Kere Teşekkür Edildi
3 Mesajına Toplam 3 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 6 
Karma Sayısı: 6

|
 |
« Yanıtla #1 : 29 Ağustos 2007, 10:39:07 » |
|
doğal gazın Erzurumdan geçmesi çook güzel ana hatların olması gazın kesilmeyeceğine işaret oluyor... benim görüşüm tabii
kombiler hakkında nasıl bir görüş istiyorsun tam olarak anlayamadım ?
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 29 Ağustos 2007, 21:34:57 » |
|
Erzurumdan doğal gaz hattının geçmesi, doğru düzgün bir sanayisi olmayan Erzurumumun, ülkemizin dış ticaret açığının artmasına katkıda bulunması anlamına geldiğini düşünüyorum. Sonra Ruslar iyi para kazanacak diye düşünüyorum. Bir kriz veya bölgesel savaş sırasında Erzurumlular soğukta kalabilecek diye düşünüyorum. Doğal gaz borulardan aktığı sürece, temiz enerji kaynağı olacağını düşünüyorum. Vaillant gibi Alman ve İtalyan kombi firmalarının Erzurumdan malı götüreceklerini düşünüyorum.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
palandoken

Süper Uye

Üye No : 3
237 Mesajına Toplam 495 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 12 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 33 
Karma Sayısı: 33

|
 |
« Yanıtla #3 : 29 Ağustos 2007, 22:46:42 » |
|
nükleerpolis sen çoğu zaman çok akıllı düşünüyorsun valla seni tebrik ederim aynen düşündüklerini bende düşünmüyor değilim yani
|
|
|
|
|
|
İnsan sölediği sözün mahkumu söylemediği sözün hakimidir
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 30 Ağustos 2007, 13:04:42 » |
|
Palandöken kardeşim. sözlerin için teşekkürler. Bu forumda Erzurumlu hemşerilerimi bulunca çok sevindim. Elbet Erzurum'un iyiliği ve parlak geleceğini ümit ederek yaşıyoruz. Benim bütün baba tarafım Erzurum'da yaşar. Erzurumdaki akrabalarının ismini say desen, %40'ı aklıma gelmez. MaşALLAH o kadar çok yani. Hiç Erzurumun kötülüğünü istermiyiz. Doğal gaz dış kaynaklı bir enerji kaynağı olduğundan, temkinli yaklaşmak lazım. Özellikle kriz anında müdahale edebilecek ve karşıdakilerden daha güçlü bir ordun yoksa, daha da temkinli olmak lazım.... O yüzden, doğal gazı kullanalım ama hızla kullanıma alabilecek şekilde alternatiflerini de planlayalım. Bu stratejik planlamaların da hükümet düzeyinde yapılması lazım. Unutmayalım, bu meret borudan aktığı sürece var.... Ayrıca adamlar bunu bize bedava vermiyor. Para kazanmak amacındalar. Bizde bunu satın alabilmek için birşeyler üretip onlara satmamız lazım ki ticaret dengelensin. Yoksa 30-40 yıl sonra borçlar birikince, Palandökeni, tesislerden başlayarak Ruslara satmaya kalmasınlar. Valla yapar bu Unakıtan amca... Bakın... Antalya "Rusya" olmuş bile. Otel çalışanları bile Rus. sadece güneşin altında çalışan bahçıvanlar Türk kalmış...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 05 Eylül 2007, 10:27:50 » |
|
VALLA NUKLEERPOLİS KARDEŞ BENDE BU KONUDA SANA KATILIYORUM CANIM ZONGULDAK KOK KÖMÜRÜ DURURKEN GİTTİK RUSLARA GEBE KALDIK ELLERİNE ÖYLE BİR KOZ VERDİK Kİ İSTEDİKLERİ AN YANAN ÇIRAMIZI TEK BİR DÜĞMEYLE SÖNDÜRÜRLER.BENDE EVİME TESİSAT ÇEKTİRDİM BİR YANDAN RUSYA KAZANIRKEN DİĞER YANDAN ALMANYA İNGİLTERE FRANSA KAZANIYOR NASIL MI EVİMİZE YERLEŞTİRDİĞİMİZ BOMBALAR(KOMBİ) SAYESİNDE.HEM MALIM GİDİYOR, HEMDE CANIM TEHLİKEDE...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 06 Eylül 2007, 02:42:19 » |
|
ALLAH hayırlı etsin.. varsa işte hayır inş. herşey dengine gelir..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAkblog ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 06 Eylül 2007, 12:27:52 » |
|
İNŞALLAH TEMENNİMİZ O YÖNDE...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | |