|
|
 |
« : 09 Eylül 2009, 01:35:02 » |
|

Genel sorumlu olduğum bir site vardı, bazı nedenlerden dolayı kapatıldı. Forumda selamlaşma diye bir bölümümüz vardı, siteye giren arkadaş diğer arkadaşlara selam verip hal hatır soruyordu, siteden çıkışta ise vedalaşıyordu. Yönetici arkadaşlar olabilir derlerse en fazla ilgilenilen bölümlerden olduğunu vurgulamak isterim.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
Kaktüs Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
Sevda__
( 09 Eylül 2009, 02:58:06) |
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 09 Eylül 2009, 02:57:24 » |
|
Siteye bakarsanız Erzurumforumcafe bölümünde birçok konu açılmış ve orda üyeler zaten selamlaşıp hal hatır soruyor ek bir bölüm açılmasına gerek bile yok yeterince fazlasıyla bölümümüz mevcut...
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 09 Eylül 2009, 04:16:13 » |
|
Tamam kardeş, ben sadece özel bir bölüm olabilir diye düşünmüştüm.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 09 Eylül 2009, 20:22:20 » |
|
Özel bölüm olur oLmasına ama gerek yok cidden yani dediğim yerLerde fazlasıyla bu tür geyikler yapılıyor... anlayışınız için tşk ederim..
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 10 Eylül 2009, 00:45:46 » |
|
Estağfurullah, alakanızdan dolayı ben teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 22 Eylül 2009, 19:09:12 » |
|
Daha önceden üstte küçük bir chat bölümü yapmıştık. Fakat çoğu kişiler tarafından suistimal edildi küfürlü falan yazışmalar olunca kaldırmak zorunda kaldık.
|
|
|
|
|
|
Ve sen yine denendiğinde Ve yine kalbin daraldığında Ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında Ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde Uzun uzun düşün Ve hatırla Yaradanını!
ALLAH kuluna kâfi değil mi? Zümer Süresi-36
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 22 Eylül 2009, 19:12:58 » |
|
abi, hangi chat bölümünü kullandığınız görmedim ama şuanda üyelik isteyen yani üye olamadan mesaj atılmayan chat bölümleri mevcut... ve çokta güzel oluyor aslında forumumuzda çok güzel sohbet bölümü war. üyelerimiz alışık olsalar orda takılmaya aslında çok güzell bir ortam olur... selametle
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | |