|
|
 |
« : 02 Eylül 2009, 11:17:07 » |
|

flash tabanlı sohbet uygulamasına kullanıcı adım ve şifrem ile giriş yaptığım halde "Bu kullanıcı adı ile başkası girmiş, lütfen yeniden deneyiniz" uyarısı veriyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 02 Eylül 2009, 11:32:50 » |
|
sorun yok
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 02 Eylül 2009, 16:00:26 » |
|
Hımm evet şuan bir sorun var sohbet kısmında... Asıl adminimiz geLince halledecek inşALLAH..
iyi forumLar
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 02 Eylül 2009, 16:02:15 » |
|
nasıl bi sıkıntı ile karşılaştın anlamadım ben giriyorum gayet bi sorun yok
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 02 Eylül 2009, 18:33:54 » |
|
Ben de girebiliyorum ama abi farketiysen içeride bi sürü onLine görünüyo sohbet kısmında ama değiller.. Bi kere giriş yapıyo çıkış yapmadığı için bidaha giremiyo sohbet kısmına.. Daha önce giriş yaptınız gibi uyarıLar geliyormuş...
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 03 Eylül 2009, 07:44:00 » |
|
şimdi düzelmiş olmalı o sorun giderildi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 03 Eylül 2009, 12:02:34 » |
|
yine denedim yine aynısı Yani sohbet bölümüne giriş yapmaya çalıştığımda "Bu kullanıcı ismi ile başka kullanıcı girmiş. Lütfen yeniden deneyin" uyarısı geliyor. ((♥_Sevda_♥)) 'nın dediği gibi çıkış yapmadan ekranı kapatanlar şu anda bağlı görünüyorlarsa, admin olan birinin onları odadan atma gibi bir yetkisi yok mu, belki sorun düzelir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 03 Eylül 2009, 13:20:42 » |
|
bi bakim yine
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 10 Eylül 2009, 09:25:54 » |
|
Sorun çözülmüş, emeği geçenlere te$ekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 10 Eylül 2009, 12:02:40 » |
|
arkadaşlar sorun düzeldi artık sohbet odamız çok güzel çalışmakta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 10 Eylül 2009, 15:35:58 » |
|
sorun yok sohbet güzel
|
|
|
|
|
|
dadaş sevdimi birkere sever... dadaşın sevdası beden toprağa girdiğinde biter... dadaş sevdimi ölümüne sever... GÜLÜM...
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | |