Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı yardım
Cevaplar 2
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 546
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: yardım  (Okunma Sayısı 546 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
HaSaT

Süper Uye

*

Üye No : 4010

Konu  : 6

15 Mesajına Toplam
15 Kere Teşekkür Edildi

2 Mesajına Toplam
2 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 0

Karma Sayısı: 0
« : 26 Ağustos 2009, 13:34:14 »

arkadaşlar telefonumun belek kartı bozuldu bilgisayarda görünmüyo ben  bellek kartımın içindekileri nasıl kurtaracagım yardım ederseniz sevinirim...
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
idris25tan

« Yanıtla #1 : 26 Ağustos 2009, 13:58:31 »

bellek kartınız de veri kurtarmak istiyorsanız önce kart rater bozuk ola bilir degiştirip deneyin  kartını biçimlen dirirseniz bütün bilgileri silersiniz ancak o zaman da sadece resimleri kurtara bilirsiniz  şu an evdeyim işyerine saat 02.30 gidecegim programı size bildirim denersiniz ama önce dediklerimi yapın
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
By_M@MyKQ

Sensizlikten Korkuyorum!...

Süper Uye

*

Üye No : 1455

Konu  : 208

61 Mesajına Toplam
133 Kere Teşekkür Edildi

23 Mesajına Toplam
24 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 4

Karma Sayısı: 4
« Yanıtla #2 : 26 Ağustos 2009, 18:18:34 »

bellek kartını sadece bilgisayarda göremiorsan yani telde görebiliorsan, yapcak tek şeyin var uzun ve uğraşlı. Hafıza kartını tele takıcaksın ve tel hafızasının aldığı kadarını tele taşicaksın. sonra başka bir hafıza kartı takıcaksın ve telden ona taşıcaksın. bu işlemi hafıza kartının içindekileri tamamen taşıyana kadar sürdürün ve sonuca ulaşın. ama idris abimin dediğini önce deneyin kart okuyucunuz bozulmuş olabilir.

Eğer telinizin USB kablosu warsa onu takarak daha kolay yoldan hafıza kartına ulaşabilirsiniz. ben bu yolu deniyorum kart okuyucuya gerek kalmıyor.

selametle
Bu Sayfayı Paylaş

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
  Resimleri Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: