idris25tan

|
 |
« : 26 Ağustos 2009, 02:37:29 » |
|

Her Tohum Bahar Gelince Toprağı Güneşle ALDATIR.. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapFrekansını kaybetmiş bir radyonun cızırtısında Beraber ve solo yalanlara gizlenmişti Yalnızlığın karantinasındaki ayrılık şarkısı
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Yok Yok Ağlamıyorum Bir sevdanın sahra kesesindeki çöl yağmuru yaktı gözlerimi Alıp gidiyorum işte Felçli fikirlerimin neden olduğu dudaklarımdan düşmeyen sözlerimi
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapHer tohum bahar gelince toprağı güneşle aldatır! Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapSen de gideceksin biliyorum, bu şiire yakışsa da güzelliğin Boş ver! Bırak okumasın hiç kimse, içimde kalsın özelliğin
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTat vermiyor kainat Sensiz Mehtabı seyretmek de neymiş huzura siftahsız gecelerde! Sus söyleme! Ben, yine de sen olurum kağıda dökülmemiş hecelerde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
idris25tan Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
gurmel