|
|
 |
« : 23 Ağustos 2009, 22:42:50 » |
|

selamlar sevgili admin ve adminimsi (: profilime birkaç resim eklemek istedim ancak aldıgım sonuc koskoca çarpıdan baska bırsey degıl yanı resım eklendı gozukuyor ama resım gozukmıuyor (: smf yı pek anlamıyorum ılgı alanım vbulletın (: ilgili arkadaslar sorunun ne oldugunu belırtırse sevınırım
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTıK TıK ForumOjen
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 23 Ağustos 2009, 22:52:13 » |
|
wallaha biz de bilmiyoruz asıl adminimize uLaşmaya çalışıyorum kaç gündür ama kndisinden bi türlü haber aLamadım inşşalh kısa zamanda halledecektir...
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 23 Ağustos 2009, 23:02:32 » |
|
benim için sorun yok kurcalamayı severim ha eklemişim ha eklememişim sorun değil ama forum için sorun oluşturabilir yani madem gzel bir forum sitesi olma yolunda bu tür eksiklikler olmamalı (:
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTıK TıK ForumOjen
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 23 Ağustos 2009, 23:19:33 » |
|
Tabi haklısın ama cidden ulaşamıyorum.. Saat Erken olsaydı yiğenini arar onu arartırırdım ....... Ben yine ulaşmaya çalışıyorum çünkü sadece profil resimlerinde değil birçok yerde sorun oluşmaya başladı..
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 23 Ağustos 2009, 23:23:52 » |
|
forum scritpi vbulletin olsa elimden gelen yardımı yapardım ama dediğim gibi smf kurulmus bunuda pek anlamıyorum napalım artık beklicez bay admin i (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 23 Ağustos 2009, 23:26:10 » |
|
Evet Mustafa abi siteye bakmayalı uzun zaman oLdu sanırım........ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
palandoken

Süper Uye

Üye No : 3
237 Mesajına Toplam 495 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 12 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 33 
Karma Sayısı: 33

|
 |
« Yanıtla #6 : 05 Eylül 2009, 15:32:02 » |
|
selamlar sevgili admin ve adminimsi (:
profilime birkaç resim eklemek istedim ancak aldıgım sonuc koskoca çarpıdan baska bırsey degıl yanı resım eklendı gozukuyor ama resım gozukmıuyor (:
smf yı pek anlamıyorum ılgı alanım vbulletın (:
ilgili arkadaslar sorunun ne oldugunu belırtırse sevınırım
Sorun düzeltilmiştir. Tekrar deneme yapabilirsiniz
|
|
|
|
|
|
İnsan sölediği sözün mahkumu söylemediği sözün hakimidir
|
|