|
|
 |
« : 01 Ağustos 2009, 10:31:42 » |
|

günaydın:)) dadaşlar diyarına kucak dolusu slmlarr ben gelincik trabzondan can sıkıntısyla nette gezinirken bu siteyi buldum çok sevindim ve hemen üye oldum gardaşlarımı buldum diye çok mutlu oldum umarım banada aranızda yer vardır. güzel vakit geçirmek dileğiğle iyi paylaşımlar dilerim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gubbanolim_25

|
 |
« Yanıtla #1 : 01 Ağustos 2009, 11:04:07 » |
|
hoşgeldin kardeşim üyeliğin hayırlı olsun paylaşımlarını bekliyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayat güzel

|
 |
« Yanıtla #2 : 01 Ağustos 2009, 13:40:08 » |
|
h.g gelincik iyi paylaşımlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 01 Ağustos 2009, 21:58:50 » |
|
hoşgeldin gelincik aramıza
|
|
|
|
|
|
ateşe aşkınla yandı nur imanım ali
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 01 Ağustos 2009, 22:03:27 » |
|
hoş geldim gelincik adını gördüğümde ayna grubunun şarkııs geldi aklıma 
|
|
|
|
|
|
“Yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni...”
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 02 Ağustos 2009, 00:07:52 » |
|
çok tşk ederim hepinize
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
idris25tan

|
 |
« Yanıtla #6 : 02 Ağustos 2009, 12:13:11 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapVe sonunda... Sanki çok beklemişiz birbirimizi Çok geçmişiz acıların süzgecinden Yüreğimizdeki her yalancı sevda özlemimizi artırmış birbirimize Ellerini aramış ellerim,gözlerine değmeyi beklemiş gözlerim Sırtımızdan her vuruluşumuzda yeminler etmişiz birbirimize Ve kaç yemin bozmuşuz kavuşmak için Ben masumca her önüme geleni sen sanmışım Sen bu kadar beklenirken, yüreğime ulaşamamışsın Yan yana yürümüşüz sokaklarda Solumuşuz aynı havayı aynı şehirde Hoşgeldin hoşgeldin kardeşim
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 02 Ağustos 2009, 12:18:08 Gönderen: idris25tan »
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 02 Ağustos 2009, 21:27:38 » |
|
ayy İdris abim ya... (:
HosgeLdin gelincik.. umarm ii vakit geçirirsin.. ii forumlar
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 02 Ağustos 2009, 21:41:31 » |
|
çok hoş ve güzel bi karşılama tşk ederim . ama bu kadar şımartılmayı beklemiyodum artık benim de abimsin tekrar tşk ederim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | |