|
|
 |
« : 16 Temmuz 2009, 21:42:49 » |
|

Arkada$Lar böyLe bir konu var mıydı biLmiyorum varsa $imdiden özür diLerim ama bence bir radyo kesinLikLe gerekLi., Ordan birbirimize $arkı gönderebiLeceğimiz kanaL faLan oLsa hiç fena oLmaz ve daha çok kayna$ma sağLanır diye dü$ünüyorum., (:
|
|
|
|
|
|
Biz ne yigidin harman oldugu yerden, ne de kendini yigit sananların arasındanız. Biz Dogunun sınır taşında yedi düvele meydan okuyan dadaş kızlarıyız. Dadaşlar ölmez, vatan bölünmez. [/font]
|
|
|
|
MeKseLina

Süper Uye

Üye No : 14318
Konu  : 23
6 Mesajına Toplam 6 Kere Teşekkür Edildi
6 Mesajına Toplam 6 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 4 
Karma Sayısı: 4

|
 |
« Yanıtla #1 : 16 Temmuz 2009, 22:03:39 » |
|
aynen sana katılıyorum...böyle bi istek vardı tarafımdan tuba. istekler öneriler kısmında 
|
|
|
|
|
|
Arının dimağını, mikrobun gözünü tanzim eden Zat, senin ef'âl ve a'mâlini mühmel, başıboş, hesapsız, kitapsız bırakmayarak İmâm-ı Mübînde yazar. Ona göre muhaseben olacaktır. ---Risale-i Nur'dan Bir Vecize---
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 16 Temmuz 2009, 23:41:51 » |
|
bencede güzel olur
|
|
|
|
|
|
ateşe aşkınla yandı nur imanım ali
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 17 Temmuz 2009, 10:06:23 » |
|
Loi özür diLerim ya sonradan fark ettim. Konu kaLdırıLsın mümkünse fazLaLık etmiyim burda .
|
|
|
|
|
|
Biz ne yigidin harman oldugu yerden, ne de kendini yigit sananların arasındanız. Biz Dogunun sınır taşında yedi düvele meydan okuyan dadaş kızlarıyız. Dadaşlar ölmez, vatan bölünmez. [/font]
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 01 Ağustos 2009, 15:18:58 » |
|
arkadaslar bu kinu daha once acilmisti ve cevabi da verildi biraz daha dikkatli olursak sevinirim
selametle
|
|
|
|
|
|
NASIL MI SEVDIM NE SEN SOR NE BEN SOYLIYIM
|
|
|
| |