|
|
 |
« : 25 Ağustos 2007, 22:58:41 » |
|

ewet ben erzurumluyum erzurumda doğdum büyüdüm ama yaşam şartları bizi ankaralara getirtti ama ilerde mesleğimi almış olarak döncem memleketime ispirliyim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 25 Ağustos 2007, 23:00:17 » |
|
HoşgeLdin hemşerisi...inş. uzun süreLi olursun... ii forumLar..
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 27 Ağustos 2007, 11:50:23 » |
|
HOŞ GELDİN HEMŞERİM ARAMIZA SENİ VE SENİN GİBİ İNSANLARI ARAMIZDA GÖRMEK BİZİ MUTLU EDİYOR.
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
MuaZ

Aktif Üye

Üye No : 142
Konu  : 84
30 Mesajına Toplam 36 Kere Teşekkür Edildi
3 Mesajına Toplam 3 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 6 
Karma Sayısı: 6

|
 |
« Yanıtla #3 : 27 Ağustos 2007, 13:56:12 » |
|
Aleyküm selam hoşgeldin
paylaşım ve yorumlarını bekliyoruz...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 27 Ağustos 2007, 14:28:28 » |
|
h.geldin.. bisey soracam ispirliyim de ne demek  anlamadım
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAkblog ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 27 Ağustos 2007, 16:01:48 » |
|
İspir Ezrurum'un bi yeri işte...neresini anLamadın_???
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 27 Ağustos 2007, 16:26:04 » |
|
ya sevdaa neden bileyim ispir erzurumun biri .... ön yargılı yazmaa yoksa fena çarparım...  Adminlerde gelse seni elimden kurtaramaz vallaa 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAkblog ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 27 Ağustos 2007, 16:36:45 » |
|
Manyak msn ya...Bi bulaşma bana..aaa...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 27 Ağustos 2007, 18:43:20 » |
|
KARDEŞ AYDINLATAYIM İSPİR ERZURUMUN İLÇESİ BİRBİRİNİZEDE ŞAKA BİLE OLSA SATŞMAYIN KALBİNİZİ KIRMAYIN...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | |