|
|
 |
« : 25 Ağustos 2007, 22:18:53 » |
|

s.aleyküm kardeşlerim.. Linux (ubuntu 7.04) kullanıyorum.. Hiçbir sorun yokken Pcyi açtıgımda anormal bir ekran görüntüsü ile kaşılaştım.. Yrdcı olabilir misiniz.. Ekrandada gördüğünüz gibi herşey kocaman olmus  selam ve dua ile..! Lütfen olumlu cvplar yazın Belki içinizde isteğin biraz ilginç değilmi diye sorabilir.. isteğim şuan bu sorunun cvplanması  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAkblog ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 25 Ağustos 2007, 22:28:12 » |
|
KARDEŞ O SORUYU SEN PALANDOKENE GÖNDER ÖZEL MESAJLA HEMEN CEVAPLASIN...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 25 Ağustos 2007, 22:31:40 » |
|
KARDEŞ O SORUYU SEN PALANDOKENE GÖNDER ÖZEL MESAJLA HEMEN CEVAPLASIN...
palandökende kim... 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAkblog ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
palandoken

Süper Uye

Üye No : 3
237 Mesajına Toplam 495 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 12 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 33 

|
 |
« Yanıtla #3 : 26 Ağustos 2007, 00:17:54 » |
|
kesinlikle ekran kartının sürücüsünden kaynaklanıyor. linux.org.tr sitesinden yardım alabilirsin. Linux la pek fazla ilgim yok.
|
|
|
|
|
|
İnsan sölediği sözün mahkumu söylemediği sözün hakimidir
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 26 Ağustos 2007, 00:26:50 » |
|
teşekkür.. bakayım bi... olmazsa eğer bir yere kaçmayın sakkın çünkü yapmam lazım bunu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
palandoken

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #5 : 26 Ağustos 2007, 00:28:49 » |
|
bir yere kaçmıyorum ama bence bir an evvel xp ye geç sen sp2 li xp den şimdilik şaşma derim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 26 Ağustos 2007, 00:32:36 » |
|
normalde saten sp2 kullanıyorum ama driverlerim yok.. Cd si evde.. Pc singapurdan gelmee normal sürücüleri kabul etmiyor.. Asus9550 onca araştırdım ama sonuç Sıfır  Evde saedce annem var onada gönder diyemem kadıncagızı yormaya hakkım yok.. bende çözüm olarak Linuxu kurdum  mecbureen.. yoksa nete bağlanamam  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
palandoken

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #7 : 26 Ağustos 2007, 00:36:38 » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapxp driverleri hususunda bu adresi bir incelesene sana kesin yardımcı olur eminim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 26 Ağustos 2007, 00:40:20 » |
|
neyse.. sağolun Yinede.. Verdiğiniz sitenin altını üstüne getirdiydiim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
palandoken

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #9 : 26 Ağustos 2007, 00:44:50 » |
|
Kusura bakma kardeş. Linux güzel bir sistem ama fazla yaygın değil. işte çoğu konularda çaresiz ve yanlız kalıyorsunuz. Ama xp olsaydı kesin bur çözüm bulunurdu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 26 Ağustos 2007, 01:48:42 » |
|
öyle yaa.. zaten xp iice tekellleşti.. neyse sorunum halledildi... ALLAH a şükür olsun.. ugrasstım bayagıı. nihayet oldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
palandoken

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #11 : 26 Ağustos 2007, 22:48:54 » |
|
Hallettiğine sevindim. Sen zekisin başarırsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 27 Ağustos 2007, 11:42:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | |