Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı Ahirette yaşLı gözükmemek için genç yaşında intihar etti
Cevaplar 2
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 304
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Ahirette yaşLı gözükmemek için genç yaşında intihar etti  (Okunma Sayısı 304 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
♥..šεv₫a..♥

Admin-E

Süper Uye

*

Üye No : 133

Konu  : 1850

276 Mesajına Toplam
324 Kere Teşekkür Edildi

61 Mesajına Toplam
63 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 41

« : 22 Mayıs 2009, 23:20:36 »

Türkiye/Manisa Gerçekleşen Olay Herkesi Şoke Etti.

17 Yaşındaki Genç Adam İntiharından Önce Yazdığı Mektuptan ALINTI.
'' Yaşlanınca Ölüp Hurilerle Zaman Geçirememektense    Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
  Resimleri Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap Genç Yaşımda Ölürüm ''

17 Yaşındaki S.U Ölmeden Önce ''Dünyada Nasıl Ölürsen Ahirette OŞekilde Dirilceksin'' Diyen Arkadaşları Yüzünden İntihar Etti.''Cennete Gitteğimde Hurilerle Cinsel İlişki Girememekten Korktum veGenç Yaşında Hayatını Sonlandırmaya Karar Verdim'' Diyerek Mektubuna veHayatına Son Verdi..
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
momentum

« Yanıtla #1 : 23 Mayıs 2009, 11:06:27 »

Ahirette herkes 20 li yaşlarda dirilecek diye biliyorum ben acaba yanlış mı ?

İhtiyar Abim bizi aydınlat lütfenn
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
♥..šεv₫a..♥

Admin-E

Süper Uye

*

Üye No : 133

Konu  : 1850

276 Mesajına Toplam
324 Kere Teşekkür Edildi

61 Mesajına Toplam
63 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #2 : 23 Mayıs 2009, 11:11:56 »

Ya aiLesi çocuğu din yönünden eksik yetiştirmiş işte...Ailesi tarafından dinini öğrense azcık bunları yapamazdı..

Bunu yetiştiren anne babaya yazıkLar olsun... Dinini verseydi çocuklarına böyle oLmazdı.......
Bu Sayfayı Paylaş

ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: