|
|
 |
« : 23 Nisan 2009, 00:46:14 » |
|

Fark ettigim konulari yazmak istiyorum. Elestiriye müsade var ise tabii.
Birincisi: 13.000'nin üzerinde Üye var Forum'da GÜnlük mesaj sayisi 27. Biraz az degilmi. Bana ait bir site var, suan 68 üye var ve günlük mesaj sayisi 168.
Ikincisi. Cok ama cooooook Bölüm var. Forumun sonuna gelene kadar, Bilgisayar Faresi isyan ediyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 23 Nisan 2009, 04:06:09 » |
|
(tabiki eleştiriye açıktır dozunda olduğu sürece . bende fikrimi belirtecek olursam ) SEVGİ saygı DOSTLUK kardeşlik HOŞGÖRÜ samimiyet İÇTENLİK GÜVEN DÜRÜSTLÜK en ömeliside bir aile ortamı olsa gerek bunun adı S A Y G I L A R
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2009, 04:17:54 Gönderen: )(Elfid@)( »
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 23 Nisan 2009, 18:32:34 » |
|
Eleştiriniz için tşk ederim tabiki herşeyin ve herkesin kendilerini biLebilmesi için eleştirilere açık olması gerekiyor.. Fakat şunu belirteyim yazın site böyle değiLdi fakat okulların açılması tatilin bitmesi üyelerin çalışması derken site biraz ihmal edildi biz de sonuçta online üyelerimiz günlük mesajlarımız çok olsun isteriz fakat elimizden geldiğince siteyle ilgilenmeye çalışıyoruz ama yaz gelince sitemizin canlanacağına eski üyelerimizin tekrar siteye geLip paylaşım yapacaklarına inanıyorum... Siteye online üyeler kazandırmak için bize olduğu kadar size de büyük iş düşüyor.....
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 24 Nisan 2009, 00:38:16 » |
|
Eleştiriniz için tşk ederim tabiki herşeyin ve herkesin kendilerini biLebilmesi için eleştirilere açık olması gerekiyor.. Fakat şunu belirteyim yazın site böyle değiLdi fakat okulların açılması tatilin bitmesi üyelerin çalışması derken site biraz ihmal edildi biz de sonuçta online üyelerimiz günlük mesajlarımız çok olsun isteriz fakat elimizden geldiğince siteyle ilgilenmeye çalışıyoruz ama yaz gelince sitemizin canlanacağına eski üyelerimizin tekrar siteye geLip paylaşım yapacaklarına inanıyorum... Siteye online üyeler kazandırmak için bize olduğu kadar size de büyük iş düşüyor.....
Cevabiniz icin tesekkürler. Yanliz bukadar Bölümün olmasi sartmi? Biraz fazla degilmi yani? Yeterince Reklam yapiyorum: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.studivz.net  Tüm Erzurumlulari davet ediyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | |