|
|
 |
« : 17 Nisan 2009, 16:39:53 » |
|

Sayin Site Yöneticileri, Özel Mesaj gönderemiyorum. Bunun nedenini Kurallarda aradim, bulamadim. Yardimci olursaniz sevinirim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
palandoken

Süper Uye

Üye No : 3
237 Mesajına Toplam 495 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 12 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 33 
Karma Sayısı: 33

|
 |
« Yanıtla #1 : 20 Nisan 2009, 13:24:58 » |
|
20 Mesajınız olmadan özel mesaj atamazssınız
|
|
|
|
|
|
İnsan sölediği sözün mahkumu söylemediği sözün hakimidir
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 20 Nisan 2009, 19:03:52 » |
|
Bu kuralın olmasını bizzat kendim istemiştim çünkü bazı bozuk insan toplulukları siteye kız bulmak yada birileriyle tanışmak için geliyor ve bu yüzden biz bayan üyeleri rahatsız ediyorlar..Böyle birşeyin oLuşmaması için bu sınırı koyduk fzla uç bir sınır değiL..Gerçekten çok rahatsız oluyorduk..anlayışınız için tşk.....
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 21 Nisan 2009, 11:49:22 » |
|
Bu kuralın olmasını bizzat kendim istemiştim çünkü bazı bozuk insan toplulukları siteye kız bulmak yada birileriyle tanışmak için geliyor ve bu yüzden biz bayan üyeleri rahatsız ediyorlar..Böyle birşeyin oLuşmaması için bu sınırı koyduk fzla uç bir sınır değiL..Gerçekten çok rahatsız oluyorduk..anlayışınız için tşk.....
Tabiiki anladim.  Önemli degil. Bana Özel mesaj atan arkadaslara duyurulur. Cevap yazamiyorum. Özel Mesaj sistemi acildigi anda, cevap yazacagim InsAllah.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | |