|
|
 |
« : 24 Ağustos 2007, 13:59:50 » |
|

Sevgili arkadaşlar
Sizden ber ricam var Erzurum daki en iyi ve en verimli dersane hangisidir.Engin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum..Şimdiden teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
Başarının sırrını bilmiyorum ama başarısızlığın yolu herkesi memnun etmeye çalışmaktan geçer...
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 24 Ağustos 2007, 15:09:48 » |
|
VALLA AÇIK KONUŞMAK GEREKİRSE HİÇTE İYİ DERSANE YOK AMA ŞUNU SÖYLEYEYİM Kİ ADI SANI DUYULMADIK Bİ ŞEY OLSUN ÇÜNKÜ ABARTILAN DERSANE HİÇ BİR ZAMAN VERİMLİ OLMUYO İLLEDE İSİM İSTİYORZANIZ ÇAĞDAŞ ZİRVE VEYA GEO- MAT DERSANELERİ...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 12 Ocak 2009, 23:02:12 » |
|
VELİLER ve ÖĞRENCİLER ARTIK SEÇİM YAPARKEN NE ARADIĞINI BİLEREK HAREKET ETMELİ.KULAKTAN DOLMA BİLGİLERLE EZBERE DERSANELERE KAYIT OLMAMALI...SINAV CİDDİ BİR İŞTİR BUNU CİDDİYE ALANLARLA HAZIRLANILMALI.... BU YERDE ACI DERSANELERİDİR..........
AÇI DERSANESİNİ VE KADROSUNU GÖRMEDEN KARAR VERİLMEMELİ ...(2009 OCAK)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2009, 21:59:47 Gönderen: dadas »
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 22 Eylül 2009, 19:16:52 » |
|
 herkes kendi, dersanesini meth ediyor sanırım,bu konu biraz reklamamı gitriyor acaba:) neyse konuyu kapatmadıklarına göre bende fikirlerimi yazayım.... Arkadaşlar ben eğiim sektörününe yeni yeni giren biriyim...erzurumda tavsiye edeceğim dersaneler;Final veya fem'dir....Açı dersanesinide tavsiye ederim...Ayrıca kültür dersanesi de öğrenci ilişkileri açısından iyi bir dersane.... tüm bunlar aslında ayrıntı,iş öğrencinin kendisinde biter;) dersane çokta önemli değil yani;)
|
|
|
|
|
|
KaLem Eğri DiLLi; Mürekkep Siyah YüzLü;Kağıt İki YüzLü! Şimdi KaLkıp ArzuhaLimi Yazmaya Kimi Mahrem KıLayım?
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | |