Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı NEDEN OLMASIN Kİ ???
Cevaplar 1
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 761
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: NEDEN OLMASIN Kİ ???  (Okunma Sayısı 761 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DADAS88

DADAS88

Süper Uye

*

Üye No : 27

Konu  : 267

112 Mesajına Toplam
207 Kere Teşekkür Edildi

11 Mesajına Toplam
11 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 36

Karma Sayısı: 36
« : 05 Haziran 2007, 12:01:17 »

SELAM BEN AHMET BENDE BU SİTENİN ÜYELERİNDENİM FAYDALI İŞLERDE BULUNMAK BENİ HER ZAMAN MUTLU ETMİŞTİR BU SAYFADA GÖRDÜĞÜM KADARIYLA HER ZAMAN BİZLERE FAYDA SAĞLIYACAKTIR SİZ VE SİZİN GİBİ DOSTLARLA TANIŞARAK UZUN BİR EMEK SONUCU HAZIRLANAN BU SAYFAYI BİR YERLERE GETİRMEK İSTİYORUM UNUTMAYALIM Kİ BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA GÜZELLEŞİR...
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
DADAS88 Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı: ozgpnrzfrebrr ( 31 Ekim 2008, 10:41:30)
administrator

Yönetici

Süper Uye

*

Üye No : 1

Konu  : 103

25 Mesajına Toplam
47 Kere Teşekkür Edildi

2 Mesajına Toplam
2 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 2

Karma Sayısı: 2
« Yanıtla #1 : 05 Haziran 2007, 12:50:04 »

Teşekkürler Ahmet
hangi bölümle ilgilenmek istersen moderatör olmayan bölümlerden o bölümlere moderator yapalım seni senin gibi düşünenlere bu sitenin ihtiyacı var.
Teşekkürler
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Ve sen yine denendiğinde
Ve yine kalbin daraldığında
Ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında
Ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde
Uzun uzun düşün
Ve hatırla Yaradanını!

ALLAH kuluna kâfi değil mi? 
Zümer Süresi-36
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: