palandoken

Süper Uye

Üye No : 3
237 Mesajına Toplam 495 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 12 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 33 
Karma Sayısı: 33

|
 |
« : 24 Ağustos 2007, 08:47:15 » |
|

Mercedes'in Belediye Tipi Conecto Aracı Erzurum'da Görücüye Çıktı Resmi büyütmek için tıklayın Mercedes- Benz'in belediye tipi otobüsü Conecto Erzurum'da görücüye çıktı. Mercedes'in şehir içi toplu taşım için özel olarak Türkiye'deki tesislerinde ürettiği Conecto, 100. Yıl Parkı'nda Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanı Durak Bulut ile toplu taşım dernek üyelerine tanıtıldı.
Mercedes- Benz'in belediye tipi otobüsü Conecto Erzurum'da görücüye çıktı. Mercedes'in şehir içi toplu taşım için özel olarak Türkiye'deki tesislerinde ürettiği Conecto, 100. Yıl Parkı'nda Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanı Durak Bulut ile toplu taşım dernek üyelerine tanıtıldı.
Mercedes- Benz'in Erzurum Satış Müdürü Oğuz Esen'in de hazır bulunduğu tanıtım töreninde Conecto'nun özellikleri anlatıldı. Özellikle tekerlekli sandalyeli vatandaşlar için mekanik rampası ile dikkatleri çeken Conecto'nun, ortopedik engelliler, yaşlılar ve hamileler için alçak tabanlı ve 3 kapılı olmasıyla şehiriçi toplu taşımacılıkta önemli bir avantaj sergiledğini belirten Esen, "Şehiriçi toplu taşımacılıkta Mercedes- Benz yeni bir çağ açtı. Conecto belediye tipi toplu taşım araçlarıyla özellikle hamile, ortopedik engelliler ile yaşlı vatandaşlar daha rahat yolculuk yapabilecek" dedi. (Cihan Haber Ajansı) 23.08.2007 21:03 [966123]
|
|
|
|
|
|
İnsan sölediği sözün mahkumu söylemediği sözün hakimidir
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 24 Ağustos 2007, 10:02:56 » |
|
ARACI GÖRDÜM MUHTEŞEM Bİ ŞEY HEM YOLCU KAPASİTESİ BAKIMINDAN BÜYÜK HEMDE DAHA KONFORLU DAHA RAHAT...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| |