palandoken

Süper Uye

Üye No : 3
237 Mesajına Toplam 495 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 12 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 33 
Karma Sayısı: 33

|
 |
« : 24 Ağustos 2007, 08:42:50 » |
|

"Garip Hayvan" Arap Tavşanı, Erzurum'da Ortaya Çıktı Daha Önce Denizli'de Bulunan ve Arap Tavşanı Olduğu Belirtilen Küçük Kemirgen, Bu Kez de Erzurum'un Ilıca İlçesinde Ortaya Çıktı.
Daha önce Denizli'de bulunan ve Arap tavşanı olduğu belirtilen küçük kemirgen, bu kez de Erzurum'un Ilıca ilçesinde ortaya çıktı.
Ilıca ilçesine bağlı Söğütlü köyü Gölet mevkiinde arkadaşı Mesut Topçu (27) ile birlikte gece balık avına giden Murat Tozoğlu (38), balık avladıkları bölgede arazide garip bir hayvanın zıplayarak dolaştığını gördü. Hayvanı yakalayan Murat Tozoğlu, küçük bir tavşana benzeyen hayvanın daha önce televizyonda gördüğü Arap tavşanı olduğunu fark etti. Tozoğlu ve arkadaşının karton bir kutu içerisine koyarak ilçedeki bir kahvehaneye getirdikleri Arap tavşanı, kahvehanedeki vatandaşların ilgi odağı oldu. Arka
ayakları ve kuyruğu uzun, ön ayakları kısa olan ve literatürde "Jerboa" olarak bilinen hayvanı yakından inceleyen ve hareketlerini takip eden vatandaşlar, küçük kemirgene isim koymak için birbirleriyle yarıştı.
Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Orta Anadolu'nun bazı kesimlerinde yaşadığı bilinen Arap tavşanına ürkek hareketleri sebebiyle "Sefil" adını koyan Murat Tozoğlu ve arkadaşı, hayvanı buldukları yere götürüp tabii ortamına salacaklarını söyledi.
|
|
|
|
|
|
İnsan sölediği sözün mahkumu söylemediği sözün hakimidir
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 24 Ağustos 2007, 23:33:31 » |
|
Bir başkadır benim memLeketim... 
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 24 Ağustos 2007, 23:47:34 » |
|
Bir başkadır benim memLeketim...  hadi sende ordaaan  hemende memleketini övüp duruyorsun.. falza abartmaa   Bak kıskanıyorum amaa
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAkblog ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 24 Ağustos 2007, 23:52:53 » |
|
Överim tabi bnm memLeketim övüLmeyecek te başKaLarını mı övcem_!!!
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 24 Ağustos 2007, 23:57:02 » |
|
ya övme demedim zaten mmlktini övmek senin en doğal hakkın şaka yaptım sadece.. hemen kızma sende: 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAkblog ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 25 Ağustos 2007, 00:01:37 » |
|
Kıskanmana gerek yok cnm....Belki muğLada çıkar..Küçük bi ihtimal.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 25 Ağustos 2007, 00:10:18 » |
|
ben muğlalı değilim.. asdece muğladayım.. karıştırma orayıı  hem muğlayada laf söyleme.. buranın havasını ekmeğini suyunu v.s gibi şeylerini tüketiyorum.. modsun demem çarparım vallaa:) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 25 Ağustos 2007, 21:15:20 » |
|
öhö öhö öhö çarparım falan yakışmıyo ama bi bayana söylenir mi sonr korkar faln al başına bela...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 25 Ağustos 2007, 21:23:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 25 Ağustos 2007, 21:25:28 » |
|
YA İNSAN KARDEŞİNE NASIL KIYSIN KIYAMADIĞINDAN ÇARPAMAZ... 
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 25 Ağustos 2007, 21:29:48 » |
|
Bilemiyorum yani.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 25 Ağustos 2007, 21:36:37 » |
|
YO YO BİZİM KIYAMADIĞIMIZ GİBİ ODA KIYAMAZ SANA SEN SİTEMİZİN EN MİNİCİĞİSİN...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 25 Ağustos 2007, 21:48:38 » |
|
Dimi yani... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 25 Ağustos 2007, 21:52:32 » |
|
di... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | |