|
|
 |
« : 15 Mart 2009, 19:25:13 » |
|

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap | Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap İsrail Devlet mi, Terör Örgütü mü?
> (Mahmut Celal Özmen) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.m-c-ozmen.blogspot.com | Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap | Yahudi terör varlığının ilk başbakanı Ben Gurion 1945 yılında Yahudi terör örgütleri arasında ortak koordinasyon kurulmasını sağlayan kişidir. Bu ortak koordinasyonun kurulmasından sonra Ben Gurion 01 Ekim 1945'de bütün Yahudi terör örgütlerine hareket emri verdi ve bu emir doğrultusunda çeşitli eylemler gerçekleştirdi. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap | Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
|
|
|
|
|
|
Mahmut Celal Özmen Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.m-c-ozmen.blogspot.com
|
|
|
|
ihtiyar

|
 |
« Yanıtla #1 : 15 Mart 2009, 20:30:17 » |
|
Allah_u Teala Hz.İsrail denen pislikleri KAHHAR ismi hürmetine Kahretsin İnşaallah.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HaSaT

Süper Uye

Üye No : 4010
Konu  : 6
15 Mesajına Toplam 15 Kere Teşekkür Edildi
2 Mesajına Toplam 2 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 0 
Karma Sayısı: 0

|
 |
« Yanıtla #2 : 23 Nisan 2009, 11:45:37 » |
|
israil ve abd gibi terör ve soykırım yanlısı olan bir topluluga devlet demek bence yanlış çünkü onlar insanların kanıyla ibadet ettiklerini zanneden birer terör örgütüdür...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 25 Mayıs 2009, 14:44:34 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Harita herşeyi gösteriyor... Bazı aydın (!) geçinen zeka özürlüleri Filistinlilerin topraklarını parayla israillilere sattıklarını söylerler... Fakat Gazze'de, Ramallah'da, Han Yunus'da yaşayan ve evlerinden, topraklarından zorla çıkarılmış Filistinlilerin ellerinde hala evlerinin 'tapusu' bulunmakta... İsrail ALLAH'ın yüce kitabında da "lanetlediği" gibi alçak, siyonist ve terörist bir ülkedir... Dünyada sadece 'Hitlerin soykırımı' ve bir de ermeni diasporası sayesinde sözde 'ermeni soykırımı' konuşulmakta... Rusların Çerkezlere, Fransızların Cezayirlilere, israilin Filistinlilere, abd nin Iraklılara yaptıklarını kimse konuşmuyor... Hitler zamanında doğru söylemiş aslında; "Bütün yahudileri öldürmediğim için gün gelecek bana küfür edeceksiniz" diye...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2009, 14:47:10 Gönderen: serdemir »
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
momentum

|
 |
« Yanıtla #4 : 25 Mayıs 2009, 18:14:50 » |
|
Bişeyler yazıcaktım ama ugguli abimiz yeteri kadar yerimize yazmış  Ugguli Frowerrrr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ihtiyar

|
 |
« Yanıtla #5 : 28 Mayıs 2009, 16:12:44 » |
|
İsrail ALLAH'ın yüce kitabında da "lanetlediği" gibi alçak, siyonist ve terörist bir ülkedir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | |