|
|
 |
« : 11 Mart 2009, 17:35:14 » |
|

"Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyû»mü ve etû»bü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşû»râ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû», hüve't-tevvâbü'r-rahîm." "Yâ Settere'l uyû»b, Yâ gaffare'z-zünû»b! Bu ana gelinceye kadar benim elimden, dilimden, gözümden, kulağımdan, ayağımdan ve elimden bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarıma tevbe ettim, pişman oldum. Küfür, şirk, isyan, günah ve kusur her ne türlü hâl vaki oldu ise, cümlesine nadim oldum, pişmanlık duydum. Bir daha yapmamaya azm ü cezm ü kast ettim. Sen bu tevbemi kabul eyle. Nefsime uyup, şeytana tabi olup da aynı günah ve kusurları bir daha tekrar etmeme imkan verme, yâ Rabbi. Bir daha iman ve ikrar ediyorum ki, Peygamberlerin evveli û‚dem Aleyhisselâm, ahiri ise Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm, bu ikisi arasında sayılarını bilemeyeceğim kadar çok Peygamber gelmiş, İlâhi kitapları tebliğ etmişlerdir. Bunların cümlesine inandım, iman ettim, hepsi de haktır ve gerçektir. Bütün peygamberlere, onlara gönderilmiş olan İlâhi kitaplara ve içindeki emirlere şeksiz ve şüphesiz iman ettim, dilimle ikrar, kalbimle tasdik ediyorum ve yine iman ve ikrar ediyorum ki en son kitap Kur'ân-ı Azimüşşân ve en son Peygamber de Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm'dır." "Amentü billâhi ve melâiketihî ve kütübihî ve Rusulihi ve'l-yevmi'l-âhiri ve bi'l-kaderi, hayrihî ve şerrihî minellâhi teâlâ ve'l-bâsü bade'l-mevt. Hakkun, eşhedü en lâ ilâhe illâllah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû» ve Resû»lüh." Rabbimin Tevbesini kabul ettiklerinden oluruz inşALLAH... (Amin) Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
Ekol Nickli Üyemize Teşekkür Eden 2 Kullanıcı:
|
Shadow
( 18 Ocak 2010, 12:30:23), yesil
( 01 Temmuz 2009, 11:25:30) |
|
Ekol Nickli Üyemize Karma Veren Kullanıcı:
|
Shadow
[+]( 18 Ocak 2010, 12:30:23) |
|
|
mavi_nesil

|
 |
« Yanıtla #1 : 11 Mart 2009, 19:05:24 » |
|
Rabbimin Tevbesini kabul ettiklerinden oluruz inşALLAH... (Amin)
amin amin Rabbim razı olsn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 12 Mart 2009, 09:25:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
ihtiyar

|
 |
« Yanıtla #3 : 12 Mart 2009, 21:04:43 » |
|
"Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyû»mü ve etû»bü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşû»râ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû», hüve't-tevvâbü'r-rahîm."
Rabim sen bizleri affeyle (AMİN)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 13 Mart 2009, 09:38:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 15 Mart 2009, 00:34:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 16 Mart 2009, 11:26:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 17 Mart 2009, 09:20:59 » |
|
"Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyû»mü ve etû»bü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşû»râ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû», hüve't-tevvâbü'r-rahîm." "Yâ Settere'l uyû»b, Yâ gaffare'z-zünû»b! Bu ana gelinceye kadar benim elimden, dilimden, gözümden, kulağımdan, ayağımdan ve elimden bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarıma tevbe ettim, pişman oldum. Küfür, şirk, isyan, günah ve kusur her ne türlü hâl vaki oldu ise, cümlesine nadim oldum, pişmanlık duydum. Bir daha yapmamaya azm ü cezm ü kast ettim. Sen bu tevbemi kabul eyle. Nefsime uyup, şeytana tabi olup da aynı günah ve kusurları bir daha tekrar etmeme imkan verme, yâ Rabbi. Bir daha iman ve ikrar ediyorum ki, Peygamberlerin evveli û‚dem Aleyhisselâm, ahiri ise Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm, bu ikisi arasında sayılarını bilemeyeceğim kadar çok Peygamber gelmiş, İlâhi kitapları tebliğ etmişlerdir. Bunların cümlesine inandım, iman ettim, hepsi de haktır ve gerçektir. Bütün peygamberlere, onlara gönderilmiş olan İlâhi kitaplara ve içindeki emirlere şeksiz ve şüphesiz iman ettim, dilimle ikrar, kalbimle tasdik ediyorum ve yine iman ve ikrar ediyorum ki en son kitap Kur'ân-ı Azimüşşân ve en son Peygamber de Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm'dır."
"Amentü billâhi ve melâiketihî ve kütübihî ve Rusulihi ve'l-yevmi'l-âhiri ve bi'l-kaderi, hayrihî ve şerrihî minellâhi teâlâ ve'l-bâsü bade'l-mevt. Hakkun, eşhedü en lâ ilâhe illâllah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû» ve Resû»lüh."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ihtiyar

|
 |
« Yanıtla #8 : 17 Mart 2009, 21:55:12 » |
|
"Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyû»mü ve etû»bü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşû»râ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû», hüve't-tevvâbü'r-rahîm."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 23 Mart 2009, 09:23:17 » |
|
Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyû»mü ve etû»bü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşû»râ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû», hüve't-tevvâbü'r-rahîm."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 27 Mart 2009, 09:28:53 » |
|
Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyû»mü ve etû»bü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşû»râ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû», hüve't-tevvâbü'r-rahîm."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 27 Mart 2009, 11:33:56 » |
|
"Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyû»mü ve etû»bü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşû»râ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû», hüve't-tevvâbü'r-rahîm. Rabim sen bizleri affeyle (AMİN)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 31 Mart 2009, 08:37:05 » |
|
"Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyû»mü ve etû»bü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşû»râ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû», hüve't-tevvâbü'r-rahîm. Rabim sen bizleri affeyle (AMİN)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ihtiyar

|
 |
« Yanıtla #13 : 31 Mart 2009, 21:54:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ihtiyar

|
 |
« Yanıtla #14 : 04 Nisan 2009, 18:01:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
| Benzer Konular |
|