|
|
 |
« : 01 Mart 2009, 20:04:46 » |
|

ERZURUM tabyalarından
Bir şimşek çakıyor, yine bir şimşek, Çakıyor Erzurum tabyalarından! Dizilmiş Nâme'ler, Nineler tek tek, Bakıyor Erzurum tabyalarından.
Yediden yetmişe, tek vücut, tek can; Erzurum bir sevda, Erzurum vatan! Taptaze bir yara gibi hep o kan, Akıyor Erzurum tabyalarından.
Bu sevda bir sel ki tesnedir kine, Bir kez kabardı mı sığmaz bendine.. Bu sevda, yıllardır bizi kendine, Çekiyor Erzurum tabyalarından.
Ahmet Muhtar Paşa'm, al bizi yürüt! Küffarın kökünü yeniden kurut! Dün bugün misali halâ kan, barut, Kokuyor Erzurum tabyalarından.
Dadaşıma artık; ha ateş, ha kar, Burada savaşın adı; 'KANLI BAR'. Ovaya sis değil, mücahit rûhlar, Çöküyor Erzurum tabyalarından.
Gökler alev alev, yer bayrak bayrak, Ya şu ufuklara, şu dağlara bak! Bu gece dünyaya başka bir şafak Çöküyor Erzurum tabyalarından.
Bekir Sıtkı'm, şaşma nice bir tarih! Gündüzü bir tarih, gece bir tarih; Destanı sen değil, koca bir tarih, Okuyor Erzurum tabyalarından. BEKİR SITKI ERDOĞAN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
swordof Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
enver25
( 21 Temmuz 2009, 13:02:29) |
|
gubbanolim_25

|
 |
« Yanıtla #1 : 01 Mart 2009, 21:17:16 » |
|
teşekkkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ihtiyar

|
 |
« Yanıtla #2 : 02 Mart 2009, 17:19:37 » |
|
Yediden yetmişe, tek vücut, tek can; Erzurum bir sevda, Erzurum vatan!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 20 Ekim 2009, 17:16:13 » |
|
süper bi şiir daha tşk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AyKuUt

Süper Uye

Üye No : 15293
Konu  : 100
14 Mesajına Toplam 14 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 13 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 12 
Karma Sayısı: 12

|
 |
« Yanıtla #4 : 20 Ekim 2009, 17:23:58 » |
|
gönlünüze sağlık güüzel paylaşım
|
|
|
|
|
|
[/font][/i][/b]
Bir Yanım Tevazuda Bir yanım Dimdik Ayakta Misal Lamelif... Elifi ÇözdümLamı Düğümledim"Kendi"me Bir Mim Koydum "Kendim"Oldum. Dönüp Dolaşıp Sonunda Bir Noktada Son Buldum.
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | |