|
|
 |
« : 28 Şubat 2009, 14:41:18 » |
|

Radyoya Baktım Ama BuLamadım. Sanırsam Yok. Ama Radyomuz OLsa.AkşamLarı Açsanız. Girsek.YöreseL MüzikLerimizi DinLesek. GüzeL OLur.Diyorum. TeşekkürLer.
|
|
|
|
|
|
Ama MeLek Bir Yandan.Şeytan Bir Yandan. Başım Zindan.YokLuk Var. Bu Kaçıncı Şikayetim BiLmem.
|
|
|
Rapper M.C Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
_MıstıK_
( 05 Mart 2009, 19:15:23) |
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 28 Şubat 2009, 15:35:11 » |
|
Lütfen müracaat to palandoken...... 
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 28 Şubat 2009, 16:33:04 » |
|
Yani ?
|
|
|
|
|
|
Ama MeLek Bir Yandan.Şeytan Bir Yandan. Başım Zindan.YokLuk Var. Bu Kaçıncı Şikayetim BiLmem.
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 28 Şubat 2009, 17:48:05 » |
|
Palandoken admine müracaat etceN yanii
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
ihtiyar

|
 |
« Yanıtla #4 : 28 Şubat 2009, 17:50:59 » |
|
Radyoya Baktım Ama BuLamadım. Sanırsam Yok. Ama Radyomuz OLsa.AkşamLarı Açsanız. Girsek.YöreseL MüzikLerimizi DinLesek. GüzeL OLur.Diyorum.
TeşekkürLer.
katılıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 28 Şubat 2009, 22:12:01 » |
|
Palandoken admine müracaat etceN yanii
Teşekkür Ederim İLginden Ötürü. Gereken Kişiye Başvururuz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
palandoken

Süper Uye

Üye No : 3
237 Mesajına Toplam 495 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 12 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 33 
Karma Sayısı: 33

|
 |
« Yanıtla #6 : 01 Mart 2009, 09:49:28 » |
|
Radyo bazı sıkıntılar doğruyor. Örneğin benim çalıştığım kurumdan örnek vereyim. Radyo olan veya canlı tv oyunlar vs. gibi siteler çoğu kurumar tarafından yasaklanınca sitede açmıyor. Yani o zaman erzurumforum.net yasak siteler gurubuna girebiliyor. bunu daha önce bir kere denedim o yüzden söylüyorum.
|
|
|
|
|
|
İnsan sölediği sözün mahkumu söylemediği sözün hakimidir
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 01 Mart 2009, 10:39:38 » |
|
BiLdiğim Çoğu Forumun Radyosu Vardı. O NedenLe BöyLe Birşey İsteme Gereksiniminde BuLundum.Erzurum unda OLsun Diye. Yoksa SizLeri Sıkıntıya Sokmak İStemeyiz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 03 Mart 2009, 14:48:45 » |
|
radyo acmanıza yardımcı olurum artı full arşiv var açılırsa yardımcım olurum
|
|
|
|
|
|
bEnİ bİlEn AnLaR aNLaYaN TaNıR tAnIyAn SuSaR SuSMaYaN uZaR NASIL MI SEVDIM NE SEN SOR NE BEN SOYLIYIM
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 04 Mart 2009, 00:14:36 » |
|
arkadaşlar açmak sıkıntı değil müzikten yanada biliyoruz ki bütün üye arkadaşlarımız yardımcı olur bize ama palandöken abiminde dediği gibi yasaklı siteler arasında gözüküyor sonra buda site hitini düşürüyo...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 05 Mart 2009, 19:03:22 » |
|
yavv
|
|
|
|
|
|
cimbom
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 06 Haziran 2009, 16:16:42 » |
|
hımmm.demekki bi sakıncalı tarafı var.yoksa radyo kolay.ve mutlaka site admin sair yöneticileri mutlaka sürdürürlerdi radyo yayınını.farklı fikirler dahada iyiye götütür elbette.sevgi ve muhabbetle kalın...
|
|
|
|
|
|
MEDENİYET DEDİĞİN AÇMAK İSE BEDENİ DESENİZE HAYVANLAR AÇILANDAN MEDENİ!!! Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
ihtiyar

|
 |
« Yanıtla #12 : 06 Haziran 2009, 16:32:21 » |
|
ya bende radyo var verim dinneyin ama pili bitmeden geri getirin tamammı Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 06 Temmuz 2009, 19:03:42 » |
|
ya yaktın yıktın ortalığııııı :)yüreğine sağlık
|
|
|
|
|
|
iki satırlık adamları müsallat ettik ömrümüze,,bundan dır böyle DİBE vuruşumuz!!!
|
|
|
|
MeKseLina

Süper Uye

Üye No : 14318
Konu  : 23
6 Mesajına Toplam 6 Kere Teşekkür Edildi
6 Mesajına Toplam 6 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 4 
Karma Sayısı: 4

|
 |
« Yanıtla #14 : 12 Temmuz 2009, 14:12:47 » |
|
radyonun yanı sıra site ana sayfasında chatbox olsa ne ii olur. söylemek istediğimiz anlık iletileri rahatlıkla söyleriz biraz makara yaparız  eglenceli olur bazen hoş muhabbetleri sürdürmek iştiyorum ama forum sitesi oldugu için mutlaka bi yerde fren yapıyorum. performansımı etkiliyor buda haliyle  sevgiler
|
|
|
|
|
|
Arının dimağını, mikrobun gözünü tanzim eden Zat, senin ef'âl ve a'mâlini mühmel, başıboş, hesapsız, kitapsız bırakmayarak İmâm-ı Mübînde yazar. Ona göre muhaseben olacaktır. ---Risale-i Nur'dan Bir Vecize---
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |