|
|
 |
« : 18 Şubat 2009, 15:40:03 » |
|

arkadaşlar bir türkü vardı;
"gaynadın çayi, sıkın limoni, terledin beni, hesdeyem men ölirem." diye uzun süren uğraşlarıma rağmen bulamadım bu türküyü sahip olan biri bana buradan gönderebilirmi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 18 Şubat 2009, 15:41:44 » |
|
bende olması lazım ama aramam lazım biraz beklersin
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
Ekol Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
srcn
( 18 Şubat 2009, 15:46:13) |
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 18 Şubat 2009, 16:30:47 » |
|
halen bekliyorum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 18 Şubat 2009, 16:33:49 » |
|
sen iyi si bekleme bulamadım bulunca müzik adamlarımız bölümüne eklerim
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 04 Mart 2009, 00:15:52 » |
|
izzet altınmeşeye ait bir türkü bendede var ama aramam gerek birazcık...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 04 Mart 2009, 10:10:51 » |
|
kardeş onun erzurum versiyonu var düzenlemesini ben yapmıştım ama birtürlü bulamadım biryerlerde demosu olacak ama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 04 Mart 2009, 21:54:08 » |
|
srcn kardeş mailine gönderdim şarkıyı bilgin olsun...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 13 Mart 2009, 20:01:03 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapçok güzel Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
cimbom
|
|
|
| |
Yükleniyor...