Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı LÜTFEN TÜM TANIDIKLARINIZI UYARINIZ!!!!!!
Cevaplar 3
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 404
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: LÜTFEN TÜM TANIDIKLARINIZI UYARINIZ!!!!!!  (Okunma Sayısı 404 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ihtiyar

« : 17 Şubat 2009, 16:23:29 »

DİKKAT EDİLMESİ VE KORUNULMASI GEREKEN İKİ KONU:

LÜTFEN TÜM TANIDIKLARINIZI UYARINIZ:

OSAMA BİN LADİN'İ ASILMIS GİBİ GÖSTEREN E-POSTALAR GÖNDERİLMEKTEDİR.

BU POSTAYI ACTIĞINIZ ANDA BİLGİSAYARINIZ GÖCECEKTİR-....BU GÖCÜĞÜN ONARIMI OLANAKSIZDIR!

'OSAMA BİN LADİN YAKALANDI' -VEYA 'OSAMA BİN LADIN ASILDI' GİBİ BİR POSTA ALIRSANIZ, KESİNLİKLE EKLİ DOSYAYI ACMAYINIZ.

BU POSTA GENELLİKLE ABD VE İSRAİL'DE , VE ULA$ILABİLEN HERYERDE DOLA$MAKTADIR.

LÜTFEN BU UYARIYI TÜM TANIDIKARINIZA DAGITIN

AYRICA, ÖZELİKLE TANIDIKLARINIZI, ARADAŞLARINIZI UYARIN :

'INVITATION' VEYA 'DAVETİYE' BAŞLKLI EKİ OLAN HERHANGİBİR DOSYAYI HERKİM GÖNDERMİ$ OLURSA OLSUN KESİNLİKLE ACMAYIN

C HARD DİSKİNİZİNİ TAMAMEN 'YAKAN' BİR OLİMPİYAT MEŞALESİNİ AÇAN BİR VİRÜS İCERMEKTEDİR.

BU VİRÜSÜN EN ÖNEMLİ ÖZELLİGİ BİLDİGİNİZ, TANIDIĞINIZ, POSTA DAĞITIM LİSTESİNDE ADINIZ OLAN BİRİNDEN GELMEKTEDİR.

BİR TANIDIK VEYA ARKADAŞINIZDAN 'DAVETİYE' V EYA 'INVITATION' BAŞLKLI BİR POSTA GELİRSE SAKIN AÇMAYIN VE DERHAL BİLGİSAYARINIZI KAPATIN.

CNN'İN EN KÖTÜ VİRÜS DİYE TANIMLADIĞI , MİCROSOFT'UN ŞİMDİYE KADAR BİLİNEN EN YIKICI OLARAK SINIFLANDIRDIGI BİR VİRÜS İCERMEKTEDİR.

BU VİRÜS McAFEE TARAFINDAN KE$FEDİLMİŞTİR VE HENÜZ ONARIMI YOKTUR. BU VİRÜS HARD DİSKİN SIFIR SEKTÖRÜNÜ GÖÇERTMEKTE VE ADRES LİSTESİNDEN KENDİNİ POSTALAMAKTADIR.
LÜTFEN TÜM BİLDİKLERİNİZİ UYARIN!!!!!!!!
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
ihtiyar Nickli Üyemize Teşekkür Eden 2 Kullanıcı: melikhan. ( 16 Mart 2009, 19:01:22), vera ( 17 Şubat 2009, 17:49:09)
vera

Kral Üye

*

Üye No : 5738

Konu  : 0

5 Mesajına Toplam
5 Kere Teşekkür Edildi

4 Mesajına Toplam
4 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 2

Karma Sayısı: 2
« Yanıtla #1 : 17 Şubat 2009, 17:49:55 »

uyarınız icin cok teşekkürler ALLAH ZÜLCELALÜ razı olsun emeğinize sağlık
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

''YÜZÜ DOST, ÖZÜ DÜŞMANDAN USANDIM. DİLİ MÜMİN KALBİ ŞEYTANDAN USANDIM. DOSTUM HERKESİN KAHRI ÇEKİLİRDE, BEN DAVASIZ MÜSLÜMANDAN USANDIM..
♥..šεv₫a..♥

Admin-E

Süper Uye

*

Üye No : 133

Konu  : 1850

276 Mesajına Toplam
324 Kere Teşekkür Edildi

61 Mesajına Toplam
63 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 41

Karma Sayısı: 41
« Yanıtla #2 : 17 Şubat 2009, 19:00:12 »

ayy doğru mu yaa......... Grin ben olsam açmıştım waLLa........
Bu Sayfayı Paylaş

ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
mavi_nesil

« Yanıtla #3 : 18 Şubat 2009, 10:25:09 »

sağolun
Bu Sayfayı Paylaş
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: