|
|
 |
« : 07 Şubat 2009, 13:47:18 » |
|

Tüm furm üyelerine selam bende yaklaşık dört beş günlük forum'umuzun üyesiyim. İstanbul da ikamet etmekteyim ve burada birkaç konuya yorumlarım oldu ismim murat ve önemli bir kurumda görev yapmaktayım buradada ilimiz adına çok faydalı olmak istiyorum tanışmak isteyenlerdende cevaplar bekliyorum tabi konulara yapmış oldugum yorumlarada cevap bekliyorum
Şimdiden herkeze sagılarımısunarım MURAT
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 07 Şubat 2009, 13:49:16 » |
|
hosgeLdin Murat abi... inş güzeL vakit geçirccez...Hyrlı forumLar....
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 07 Şubat 2009, 13:49:47 » |
|
hoş geldinizzz
|
|
|
|
|
|
“Yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni...”
|
|
|
|
dadaskizi66

|
 |
« Yanıtla #3 : 07 Şubat 2009, 13:50:35 » |
|
Hosgeldiniz kardesim, iyi vakitler gecirmenizi dilerim...hayirli Forumlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 07 Şubat 2009, 14:05:58 » |
|
cevap yazan rakadaşlarım size birşey sormak istiyorum profilime resmimi koyamıyorum yardımcı olmanızı istiyorum
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
dadaskizi66

|
 |
« Yanıtla #5 : 07 Şubat 2009, 14:47:23 » |
|
kisisel resimlerden secebilirsiniz erzurumforum un koydugu resimlerden veya kendi resminizi yükliyebilirsiniz imagehack den ordan istediginiz resmi yükleyip forum icin linki alip ekliyeceksiniz....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | |