|
|
|
idris25tan Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
vera
( 21 Ocak 2009, 00:58:31) |
|
vera

Kral Üye

Üye No : 5738
Konu  : 0
5 Mesajına Toplam 5 Kere Teşekkür Edildi
4 Mesajına Toplam 4 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 2 
Karma Sayısı: 2

|
 |
« Yanıtla #1 : 21 Ocak 2009, 00:59:23 » |
|
Seninle büyütmediler Filistinlim... Seni sevmek neyi gerektirir? Anlatmadılar... Uzaktan sevmekle olmuyor... Dualarım sizinle demek de olmuyor...
ALLAH razı olsun paylaşım cok anlamlı
|
|
|
|
|
|
''YÜZÜ DOST, ÖZÜ DÜŞMANDAN USANDIM. DİLİ MÜMİN KALBİ ŞEYTANDAN USANDIM. DOSTUM HERKESİN KAHRI ÇEKİLİRDE, BEN DAVASIZ MÜSLÜMANDAN USANDIM..
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 21 Ocak 2009, 09:48:13 » |
|
ALLAH razı olsun paylaşım cok anlamlı
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 26 Ocak 2009, 06:20:18 » |
|
Ve....Var say ki BEN;SEN'im ,var say ki;ben daha anne sütü kokan oyuncağı elinden alınmış körpe bir çocuk SEN'in çocuğunum,var say ki üzerime yağan bombalara ve kör kurşunlara canını esirgemeden hiç hesapsızca kendini siper eden ANAM senin ANNEN.Unutmaki ben daha körpecik bir çocuk ve adına savaş dedikleri bu anlamsız kargaşanın ne anlama geldiğini henüz anlamış değilim.Ben daha dünyaya gelmeden bir anlam veremediğim bu anlamsız kargaşada kaybettiğim BABAM senin ABİN , KARDEŞİN var say.Ama sen sadece ''VAR SAY'' Ama inanıyormusun sen bunları senin için var sayarken ben içinde yaşıyor olmamdan olsa gerek ki senin sadece varsaymana bile şu körpecik yüreğim dayanamıyor onun için sen yinede......... Var sayma n'olur... Sen ki ebedi hayatı kazananlardan olan... Ben ise ağzı açık bir şekilde firdevsteki hayatımı okuyorum... N'olur gir rüyalarıma ve bana ''Al-i İmran:170''i oku...oku ki Buna çok ihtiyacım var...N'olur....
İdris bey yüreğine gönlüne sağlık güzel paylaşım için teşekkürler ... Acizane bende içimden gelen bir kaç kelime kendimce karalamaya çalıştım ayrıca son dörtlüğü senden alıntı yaptım affına sığınıyorum.Cümleten ALLAH'a emanet olun.Saygı ve sevgilerimle...Mehmet DOLUNAY
|
|
|
|
|
|
BATAN GÜNEŞİN ARDINDAN KARANLIĞA BÜRÜNDÜYSE DÜNYAN ELLERİNDEN TUTACAK BİR DOST ELİ BULAMADIYSAN SENDE SIĞIN BENİM GİBİ DOLUNAY 'IN YAKAMOZUNA...Mehmet DOLUNAY
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | |